Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Nejstarší hudební klub v Českých Budějovicích oslaví dvacet let své existence

Kapela Skyline odstartuje ve středu 26. července oslavy dvacetin nejstaršího českobudějovického klubu K2. Oslavy zpestří i taneční vystoupení Budside a Beatz.cz djs. Pestrý program začíná v 19:00 hodin.

Vše na Sokolském ostrově začalo v roce 1997, kdy českobudějovický klub začal nosit název K2. Před tím to byl podnik Torpédo nebo Vrtule, což pamětníci jistě rádi potvrdí. Klub za zmiňovaných dvacet let prošel určitým hudebním vývojem, který se ale vytváří dodnes.  K2 byla ovšem vždy jiná, měla své příznivce i odpůrce. Co se ale nikterak nezměnilo, je široký záběr klubu. Káčko se pořád zaměřuje na rozmanité a hodně široké spektrum hudební umělecké tvorby, a to jak v řadách djs, tak kapel. V hudební škále lze najít například čistý underground, ale i větší a známější umělce či interprety.

Bohatý program oslav před klubem K2 ve středu 26. července začne v 19:00 hodin. Vystoupí zde kapela Skyline, která je známá především pro svou energickou show. A tak pokud počasí nebude úplně letní, rozhodně poblikum nenechá mrznout. Celé oslavy doplní taneční vystoupení Budside. O hudební afterparty a celkový podkres akce se postarají Beatz.cz djs v čele s Hanzalem.

Celý program bude v rámci projektu Středy před K2 a oslav výročí klubu zdarma. Ale návštěvníci mohou dobrovolným vstupným podpořit Centrum Bazalka. Proto budou při akci publikem procházet hostesky ve žlutých tričkách se zapečetěnou kasičkou.

Autoři | Foto k2cb.cz

Štítky K2, klub, oslava, Skyline, Budside, České Budějovice, slavnost, hudební skupina, taneční vystoupení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nejstarší hudební klub v Českých Budějovicích oslaví dvacet let své existence  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.