Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

FILMOVÉ PREMIÉRY: Alice zapaří a najednou má doma tři neznámé chlapy. Který je ten pravý?

V kinech pořád řádí TO, klauni po celém světě prodávají oblečky a nosy smutně schovávají do šuplíků… Pokud jste už ďábelského Pennywise viděli, určitě vás zajímají aktuální premiéry v Cinestaru. Ty jsou čtyři!

Americký zabiják

Ve čtrnácti letech mu tragická autonehoda vzala oba rodiče. O devět let později přišel o svou přítelkyni při teroristickém útoku. Je jasný, že je Mitch pěkně rozzuřený! Stává se tajným agentem a s parťákem začíná zkoumat sérii zdánlivě náhodných útoků na vojenské a civilní cíle. Při odkrývání souvislostí útoků spojí své síly s tureckým agentem, aby zastavili tajný záměr rozpoutat světovou válku na Blízkém východě.

Který je ten pravý?

Alici je čtyřicet, má dvě děti, rozešla se s manželem a vrací se zpátky do města, kde se narodila a vyrostla. Zpátky ke kořenům! Doma si chce utřídit myšlenky a začít znovu od začátku. A jak? Narozeninovou pařbou! Fakt ukrutnou, protože po ní nabídne třem mladíkům, že u ní mohou bydlet. A ti neváhají… Aby toho nebylo málo, ve dveřích se objeví bývalý manžel s kufrem v ruce. Zkrátka najednou má Alice chlapů, že by se z toho jedna zbláznila.

Nejsledovanější

Co to znamená být YouTuberem? A proč se stali YouTubeři fenoménem, který má už dnes na společnost nepřehlédnutelný vliv? Celovečerní dokument poodhaluje tajemství jejich úspěchu a nahlédne do každodenních životů, které drží stranou kamery. Vyslechne názory všech, kterých se sledování a vytváření YouTube videí dotýká. Rodičů dětí, marketingových specialistů, sociologů, psychologů a samotných diváků.

Víno nás spojuje

Je konec léta, blíží se vinobraní a po otcově smrti se Jean musí spolu se svými sourozenci Juliettou a Jéremym domluvit, co bude se zděděným rodinným vinohradem. Otec jim odkázal vinohrad i dům s podmínkou, že bez souhlasu obou sourozenců žádný z nich nesmí volně nakládat se svým podílem, a navíc každý má předkupní právo na podíly ostatních. A to je postaví před dilema – mají vinohrady, dům i vinařství udržet či prodat?

Autoři | Foto Open Road Films

Štítky film, kino, Cinestar, premiéry, vinice, Blízký východ, YouTube

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FILMOVÉ PREMIÉRY: Alice zapaří a najednou má doma tři neznámé chlapy. Který je ten pravý?  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.