Počasí dnes9 °C, zítra9 °C
Středa 17. dubna 2024  |  Svátek má Rudolf
Bez reklam

KULTURNÍ TIPY: Víkend, který bude opravdu drsný

V pátek si můžete vybírat. Zajímavé koncerty proběhnou kromě jiného v klubu K2 a ve Fabrice. Následně ovládne klub Slavie kapela Krucipüsk. V sobotu taky zahrají Idiot Bastard Sons + Meriel – tenhle poctivý underground vás čeká od 19 hodin v Highway 61 Blues Clubu.

Pátek 23. března

Sami sebou tour 2018 – Satisfvcktion & Loco Loco – K2 – 20:00

Kapela Satisfvcktion není v jihočeském hudebním rybníčku žádným nováčkem, vždyť vznikla už v roce 1991. Od té doby si zahrála po boku takových jmen, jako Kiss, Faith no more nebo Dog eat dog. Letos se spojila s pražskou rockovou partičku Loco Loco a se svým turné objíždějí Česko i Slovensko.

Brewed & Canned, Victims, Depression Island – mcFabrika – 20:00

Brutální hudební řežba vás čeká ve Fabrice, přijede totiž vídeňská kapela Brewed & Canned (brutal / technical death metal) a doplní ji Victims (deathcore) a Depression Island (metalcore / hardcore).

Více o akci zde.

Sobota 24. března

Krucipüsk – Klub Slavie – 21:00

Metalová legenda hraje už víc než čtvrt století, ale na síle jí to neubralo. Liberecká kapela s frontmanem Tomášem Hajíčkem bude dělat pořádný bordel i v klubu Slavie, tak si to nenechte ujít!

Takhle nějak to bude vypadat: 

Neděle 25. března

Koncert českých a kanadských sborů a orchestrů – Jihočeská filharmonie – 18:00

Jihočeská filharmonie přivítá hudebníky z kanadské školy Central Memorial High School v Calgary. Spolu se sborem Jihočeské konzervatoře a filharmonií vám zapějí sbory a zahraje smyčcový a symfonický orchestr. Přijďte se podívat, jak se všichni vejdou na pódium a jak jim to bude ladit.

Pondělí 26. března

Eric Assous: Dokud nás milenky nerozdělí – Metropol – Divadelní sál – 19:00

Přijďte se při pondělku pobavit při sledování situační komedie z pera Erica Assouse. Hra, kterou režírovala Michaela Doleželová, vás přenese do dlouholetého manželství Rosalie a Francise (Veronika Freimanová a Vladimír Kratina), které naruší odhalení, že Francis žije dvojí život. Kolik milenek je potřeba k nastolení komického zmatku na divadelních prknech?

Více o hře zde.

Autoři | Foto Teope Drbohlav

Štítky kultura, tipy, hudba, koncert, divadlo, České Budějovice, hudební skupina, Krucipüsk, Island, Jihočeská filharmonie, Česko, Slovensko, Éric Assous, Michaela Doleželová, Veronika Freimanová, Vladimír Kratina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

KULTURNÍ TIPY: Víkend, který bude opravdu drsný  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.