Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

KULTURNÍ TIPY: Snadné je žít, když je kam vyrazit

V úterý a ve středu si můžete rozšířit obzory o dvě nevšední divadelní představení: taneční zpracování Krásky a zvířete a novou hru Kulička v Divadle U Kapličky. Odlehčit svůj kulturní deníček pak můžete koncertem kapely Mig 21 v klubu Slavie.

Úterý 3. dubna

Kráska a zvíře – Jihočeské divadlo – 19:00

Prožijte nesmrtelný příběh skutečné lásky v tanečním zpracování beze slov, pod kterým jsou podepsaní baletní mistr Jihočeského divadla Béla Kéri Nagy a režisér Tomáš Vondrovic. Jedna z nejstarších indo-evropských pohádek vypráví příběh muže zakletého do odpudivé podoby, který probudí nečekanou lásku v krásné mladé dívce.

Více o představení zde.

Středa 4. dubna

Kulička – Divadlo U Kapličky – 19:00

Ochotnický divadelní soubor J. K. Tyl uvádí novou autorskou hru talentované mladé herečky a režisérky B. Fukové na motivy povídky Guy de Mauppassanta. Kulička je příběhem střetnutí buržoazní společnosti s chudinou na pozadí prusko-francouzské války, který zároveň vyvolává nadčasové otázky kolem vlastní cti a lásky (k vlasti). Přijďte se podívat na dlouho připravované představení.

Čtvrtek 5. dubna

Mig 21 – Klub Slavie – 20:00

Migy si určitě s nikým nespletete. Už je to neuvěřitelných 17 let, co kapela vydala album Snadné je žít, a od té doby stále baví české posluchače a řádí na klubových koncertech. Frontmanem je herec Jiří Macháček, kterého je zážitek vidět naživo. Tak přijďte do Slavie a odvažte se!

Song, který nestárne:

Autoři | Foto www.jihoceskedivadlo.cz

Štítky kultura, tipy, hudba, koncert, divadlo, kuličky, Mig 21, Kráska a zvíře, láska, hudební skupina, Jihočeské divadlo, kaplička, Tomáš Vondrovic, divadelní představení, Jiří Macháček

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

KULTURNÍ TIPY: Snadné je žít, když je kam vyrazit  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.