Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Do budějckého klubu K2 míří moldavská skupina Infected Rain. Vystoupí i čeští Up!Great

Dvě kapely nabité ženskou energií si můžete přijít poslechnout do budějckého klubu K2 v pátek 4. května od 21 hodin. Přijede moldavská metalcorová parta Infected Rain v čele s charismatickou Lenou Scissorhands. Zahanbit se nenechají ani hardcore rockoví Up!Great.

Infected Rain je moldavská nu-metalová/metalcorová parta v čele s charismatickou samicí Lenou Scissorhands. Existují od roku 2008, dosud mají za sebou tři CD a jsou nejznámější moldavskou  kapelou. v dubbnu odstartovali turné v Bratislavě a na své cestě se nevyhnou ani Budějcům.

Up!Great je crossover z Ostravy, ve kterém figuruje Veronica a její hoši. Vydali tři desky, vystupují na české klubové a festivalové scéně a představili se i v Německu a Polsku. Milují míchání stylů nejen ve vlastní tvorbě, ale rádi spojují svá živá vystoupení s kapelami různých žánrů. Bude to HC/rockový nářez s absolutní ženskou energií.

Obě kapely vystoupí na budějcké scéně už v pátek 4. května od 21 hodin. Lístky na páteční nářez v klubu K2 se dají sehnat v předprodeji za 200 korun online. Na místě budou v prodeji do 20:30 za 250 korun, od 20:30 pak 300.
 

Autoři | Foto Infected Rain, Up!Great

Štítky K2, koncert, Infected Rain, Up!Great, České Budějovice, hudební skupina, Lena Scissorhands, Bratislava, Německo, Polsko, Ostrava, energie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do budějckého klubu K2 míří moldavská skupina Infected Rain. Vystoupí i čeští Up!Great  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.