Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

KULTURNÍ TIPY: Na své si přijdou motorkáři, metalisté, ale i děti

Konec týdne přinese kromě krásného počasí také hardcore metalovou kapelu Lionheart z Kalifornie, víkendový sraz motorkářů a Demolition Derby na Výstavišti, ale také koncert oblíbené dětské kapely Čiperkové. A v pondělí začíná tradiční Buskers Fest.

Pátek 15. června

Lionheart (USA) + support – Velbloud Music Bar – 19:00

Pětice potetovaných drsňáků z Kalifornie, kteří tvoří hardcore metalovou kapelu Lionheart, se vrací do českých klubů včetně Velblouda, aby ukázala, co umí. Po roční pauze jsou hoši odpočatí a připravení pořádně to v Budějcích rozjet, tak si to nenechte ujít! Doplní je vídeňská hardcore parta Companion a čeští Eat Me Fresh.

Dopřejte si trochu toho metalu.

Sobota 16. června

BikeSeason a Motosraz České Budějovice – Výstaviště – Parkoviště P1 – 10:00

Nejen příznivci motorek a aut jsou zváni na Výstaviště, kde v sobotu bude k vidění kaskadérská show a k poslechu rockové koncerty. Čekají vás také prezentace jezdců, prodejní výstava motorek, přednáška Gabriely Novotné, jezdkyně Dakar 2018, motoshow, Pole Dance vystoupení nebo jízdy dovednosti. V neděli pak proběhne Czech Demolition Derby, kde přijde k úrazu pěkných pár aut.

Více o programu prvního Motosrazu.

Neděle 17. června

Čiperkové – DK Metropol – 15:00

Nejoblíbenější česká dětská kapela přijede bavit děti i rodiče! Nebojte se vzít i nejmenší děti, protože na tomhle představení nemusí diváci sedět a mlčet, ale naopak je vítaná jakákoliv účast v podobě tance i zpěvu. Čiperkové, to jsou veselí kamarádi: beruška Aluška, opička Ola, usměvavé Sluníčko, zasněná kytička Jamínka a vosy, které jsou pro každou legraci. To vše pod taktovkou moderátorky Míny.

Pondělí 18. června

Buskers Fest – centrum, Sokolský ostrov

Od pondělí do pátku bude v centru probíhat osmý ročník mezinárodního festivalu pouličního umění, na kterém se představí přes 200 umělců, kupříkladu Mucha, The Chancers, Crew Soldiers, Swingabadi, Ruby Jean Rose, Chiara Pedrazzoli, Jay P., Hyato Yamaguchi, Jorge Da Rocha nebo Umami.

Zjistěte o festivalu vše, co vás zajímá.

Autoři | Foto Facebook Lionheart official

Štítky kultura, tipy, hudba, koncert, divadlo, České Budějovice, hudební skupina, Kalifornie, USA, Jorge da Rocha, Dům kultury Metropol, Chiara, Dakar

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

KULTURNÍ TIPY: Na své si přijdou motorkáři, metalisté, ale i děti  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.