Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Na lišovském Rockfestu vystoupí Tlustá Berta, Narttu a Petr Kolář. Děti čeká zábavné odpoledne

Rockfest Lišov 2018 je už pátým ročníkem akce pořádané městem, která láká k návštěvě všechny milovníky kytarových riffů, bubenických sól, nakřáplých hlasů rockových idolů i ohňových efektů. Zkrátka Rockfest Lišov je akce, co vám udělá dobře na duši i na těle a tohle všechno můžete zažít už v sobotu 23. června na parkovišti u Relaxcentra Mrkáček v Lišově.

Kromě hudby můžete při Rockfestu ochutnat dobré pivo, vyhlášené lišovské uzeniny a další skvělé pochutiny. Na své si přijdou i caparti, pro které je v úvodu akce připravený tradiční dětské odpoledne s hvězdami této branže. A na tuhle parádu máte vstup zdarma.

Organizátoři se snaží vždy zajistit co nejzajímavější program, proto na začátku dávají prostor skvělým, třeba i méně známým kapelám. Později večer pak vystupují ty známější. Letošní ročník zahájí pro děti skvělá Míša Dolinová s bohatým doprovodným programem, takže ratolesti dostatečně unavíte, abyste si mohli užít kapely jako Hand Grenade, Narttu, Miloš Dodo Doležal, Petra Koláře nebo třeba Tlustou Bertu.

Přijďte si užít do Lišova. Poslechnout si dobrou hudbu a ještě se u toho najíst a napít můžete v Lišově v sobotu 23. června.

„Organizovat v Lišově pravidelné celodenní vystoupení rockových kapel byl z počátku jen nápad, který se narodil při debatě s muzikanty po jiné hudební akci. Myšlenka se ujala a dostala zelenou i od ostatních zastupitelů města, kteří byli ochotni uvolnit na tento počin i finanční prostředky. Tehdy jsme pořádně nevěděli, do čeho jdeme, ale nakonec se ukázalo, že to stálo za to. Paradoxně největším oříškem bylo najít termín, kdy už není v noci moc chladno, kdy není přes den moc horko, kdy v blízkém okolí není další podobná akce, kdy kapely mají čas a tak dále. No byl to takříkajíc porod. Ale dneska už víme, že na tuhle akci přichází čím dál víc lidí, a že má smysl ji připravovat,“ vysvětlila Martina Čapková z Městského úřadu v Lišově.

Tisková zpráva

Štítky kultura, Město ro(c)ku, Lišov, Petr Kolář, hudební skupina, Miloš Dodo Doležal, Martina Čapková, Hand Grenade

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na lišovském Rockfestu vystoupí Tlustá Berta, Narttu a Petr Kolář. Děti čeká zábavné odpoledne  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.