Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

KULTURNÍ TIPY: YouTubeři na Výstavišti a pankáči ve Fabrice

V sobotu se rozjede celodenní mejdan plný té nejaktuálnější české zábavy všeho druhu. Zavítejte na Výstaviště a užijte si to! Pokud vás ale YouTubeři neberou, zamiřte do Fabriky na punk nebo hardcore.

Pátek 28. září

Fabrika Punk Fest 2018 – mcFabrika – 18:00
Punk Fest je součástí oslav 9. narozenin klubu Fabrika a i tentokrát to bude pořádnej nářez. Zahrají slovenští Konflikt, Dukla Vozovna, Vision Days, RV-4 a Flaška Visočini. Prostě je na co se těšit!

Mistrovství České republiky STIHL® TIMBERSPORTS® CZECH SERIES 2018 – Písek – Velké náměstí – 13:00
V již 15. ročníku se utká 12 nejlepších sportovních dřevorubců z 8 kvalifikačních závodů včetně obhájce titulu Martina Komárka, a to přímo na Velkém náměstí v Písku. Soutěžící se postaví proti sobě v náročném závodu na 6 disciplín (Springboard, Stock Saw, Standing Chop, Single Buck, Underhand Chop a Hot Saw). Vstup na akci je zdarma a bavit se budou malí i velcí fandové dřevorubeckého sportu.

Sobota 29. září

Fabia Youfest 2018 – Výstaviště – 11:00
Výstaviště opět ožije celodenní akcí pro celou rodinu, a to už třetím ročníkem Youfestu, který patří hlavně YouTuberům, muzikantům a hráčům. Čekají vás vystoupení hvězd českého internetu, koncerty, gaming zóna, workshopy, super jídlo, nově i fashion a beauty zóna, relax zóna, pánský koutek i doplňkový program pro děti. Jasná volba na sobotu!

Neděle 30. září

Marpo – CineStar IGY Centrum – 19:30
Rezervujte si celý večer až do půlnoci, protože vás bude bavit rapper Marpo se svou kapelou TroubleGang. Těšte se na exklusivní večer, jehož součástí bude koncert, projekce filmu a autogramiáda. To vše u příležitosti vydání MarpoArena DVD a BluRay. Těšte se!

Pondělí 1. října

Hospodský kvíz – Horká vana – 19:00
Pít s rozumem nemusí být jenom fráze. Přijďte si u piva pocvičit mozkovnu a pobavit se s přáteli. Každý týden tě čeká 56 nových otázek.

Autoři | Foto Facebook Mc Marpo

Štítky kultura, tipy, hudba, divadlo, koncert, České budějovice, kino, kongresové centrum, youtuber, Písek, Martin Komárek, Česko, Cinestar, továrna, Velké náměstí, Škoda Fabia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

KULTURNÍ TIPY: YouTubeři na Výstavišti a pankáči ve Fabrice  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.