Dobroty ze zvěřiny, ryb, hub, jablek, hrušek a pečených brambor, k tomu dobré víno nebo burčák. Pátý ročník hodování na podzimních plodech je tady. V Zahradě borovanského kláštera se můžete navíc těšit na kuchařskou show, hudební doprovod nebo vernisáž. Vstup je zdarma.
Cimbálová kapela CimbalMen a zpěvák Petr Lüftner se v sobotu 6. října postarají o hudební doprovod. Své kuchařské umění předvede Honza Krob z Fine Food Academy a vařit se bude právě z podzimních plodů.
Připravena je i tradiční procházka po starých odrůdách jabloní, vernisáž Včelařské výstavy, na které budou lidé moct ochutnat a ohodnotit nejlepší medovinu, tvořivé dílny, loutkové představení souboru Jiskra a mnoho dalšího.
Vstup je zdarma a brány klášterní zahrady se otevírají ve 13 hodin.
Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.