V borovanském klášteře se bude hodovat s plody podzimu

Autoři | Foto Oficiální turistický portál města Borovany

Dobroty ze zvěřiny, ryb, hub, jablek, hrušek a pečených brambor, k tomu dobré víno nebo burčák. Pátý ročník hodování na podzimních plodech je tady. V Zahradě borovanského kláštera se můžete navíc těšit na kuchařskou show, hudební doprovod nebo vernisáž. Vstup je zdarma.

Cimbálová kapela CimbalMen a zpěvák Petr Lüftner se v sobotu 6. října postarají o hudební doprovod. Své kuchařské umění předvede Honza Krob z Fine Food Academy a vařit se bude právě z podzimních plodů. 

Připravena je i tradiční procházka po starých odrůdách jabloní, vernisáž Včelařské výstavy, na které budou lidé moct ochutnat a ohodnotit nejlepší medovinu, tvořivé dílny, loutkové představení souboru Jiskra a mnoho dalšího.

Vstup je zdarma a brány klášterní zahrady se otevírají ve 13 hodin.

Chceš nám něco sdělit?Napiš nám

Napiš do redakce

Pošli nám tip na článek, reakci na daný článek nebo jakoukoliv zpětnou vazbu.

* Soubor není povinné přikládat.
Napište první písmeno abecedy.

Štítky Borovany, klášter, kultura, podzim, vernisáž, Petr Lüftner

Komentáře

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.