Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

KULTURNÍ TIPY: Chcete Wohnout, slavit s Eddie Stoilow nebo zažít Partičku?

V pátek to bude opravdu těžké rozhodování: zamířit na Wohnouty, nebo na narozeninový koncert Daniela Landy? Ale čeká vás toho mnohem víc. Vyrazit můžete na Eddie Stoilow nebo na Partičku.

Pátek 2. listopadu

Wohnout – Máme na míň Tour – DK Metropol – 19:00
Kapela, kterou netřeba představovat – jejich muzika mluví sama za sebe. Mezi letním hraním na festivalech si kapela našla čas i na nahrávací studio, a tak vznikla nová deska Máme na míň. Pojďte si poslechnout, jak jim to dohromady ladí po více než 20 letech společného hraní!

Daniel Landa 50 – Budvar aréna – 20:00
Narozeninový koncert Daniela Landa nebude jen tak ledajaký: staví se kvůli němu speciální pódium a vy se můžete těšit na obří show. Přijďte si spolu s tisícovkami fanoušků zanotovat nejznámější songy tohoto jedinečného českého zpěváka.

Sobota 3. listopadu

Eddie Stoilow – 15 let spolu tour – K2 – 20:00
Česká kapela Eddie Stoilow slaví patnáctiny, což je u člověka věk mladý a nerozvážný, u kapely je to však důkazem kvality a nadčasovosti. Přijďte si poslechnout pětici hudebníků: Jan Žampa, David Šmídt, Martin Puškař, Jakub Lenz a Lukáš Kuneš.

Neděle 4. listopadu

Asonance – Metropol – Divadelní sál – 19:00
To pravé pro příznivce folku bude nedělní koncert kapely Asonance, jejíž historie sahá až do roku 1976. Zakladatel Jan Lašťovička stále v kapele působí a je autorem textů. Skupina sahá kromě tradičních českých folkových nástrojů také po dalších: irské loketní dudy, svislý irský buben bodhrán, strunný nástroj buzuki a různé typy irských fléten.

Pondělí 5. listopadu

Partička – KD Vltava – 17:30, 20:00
Televizní partičku zná určitě každý – a kdo ne, ten by měl tuhle improvizační hru zažít na vlastní kůži. Funguje to stejně jako v televizi: moderátor má na stole zvonek, kterým spouští a ukončuje jednotlivé hry a je tedy režisérem celého večera. Soutěžící ukazují svůj talent ve hrách jako Seznamka, Abeceda, Opera, Detektor lži či Dabing. Přesvědčte se, že naživo je to ještě větší švanda než v televizi!

Autoři | Foto Facebook Eddie Stoilow

Štítky kultura, tipy, hudba, divadlo, koncert, České budějovice, Wohnout, hudební skupina, Daniel Landa, Dům kultury Metropol, Budvar aréna, Jan Žampa, Asonance

KULTURNÍ TIPY: Chcete Wohnout, slavit s Eddie Stoilow nebo zažít Partičku?  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.