Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

V pátek Gerbera zažije Dead End Festival, vystoupí nejžádanější kapely uplynulých ročníků

V pátek 30. listopadu v 17 hodin v budějcké Gerbeře vypukne Dead End Festival. Jubilejní desátý ročník s sebou přinese změny, které způsobila ztráta hlavního partnera, který festival dlouhá léta podporoval.

Vždy jsme Dead End dělali kvůli tomu, abychom se všichni potkali v jeden večer na jednom místě, poslechli skvělou muziku a objevili nové kapely. Víme, že žádná taková akce v takovém rozsahu a počtu českých klubových kapel mimo festivalovou sezonu v Česku není," říká Radim Pígl, hlavní pořadatel festivalu.

Na Dead End Festivalu vystoupí kapely, které za uplynulé ročníky měly největší úspěch a byly nejžádanější mezi fanoušky. Zahrají Satisfucktion, Hentai Corporation, Gutalax, Locomotive, Better Way, Michal Skořepa, Dirty Blondes a nováčci na DEF Loco Loco a Status Praesents.

"Na fanoušky máme prosbu: Přijďte na Dead End 2018! Tak, jak jste chodili celých devět let. Vezměte s sebou parťáky, se kterými je vám dobře. Předejte nám vaši energii a dejte nám sílu pokračovat. Tenhle rok bude víc o srdci, než o čemkoli jiném. Věříme, že i letos naplníme Gerberu," říká Radim Pígl.

 

Vše o festivalu se dozvíte na www.deadend.cz

Aktuální info najdete na Facebooku

Autoři | Foto kapela Satisfucktion

Štítky hudební skupina, Dead End Festival, festival, Česko, gerbera, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V pátek Gerbera zažije Dead End Festival, vystoupí nejžádanější kapely uplynulých ročníků  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.