Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Zoo na Hluboké opět ovládnou strašidla

Blíží se listopad, a Jihočeská zoologická zahrada v Hluboké nad Vltavou si i letos připravila tradiční akci pod názvem Strašidelná zoo.Tentokrát se uskuteční v sobotu 2. listopadu od 14:00 hodin. Celá akce se bude odehrávat  nejen v areálu samotné zoo, ale i na nádvoří Loveckého zámku Ohrada - oba areály budou vzájemně propojeny.

Účast zatím příslíbilo třicet strašidel, které budou s dětmi na stanovištích plnit úkoly, tvořit ve výtvarných dílnách a soutěžit. Nebudou chybět ani čarodějnice, které do zoo přiletí a budou se s dětmi fotografovat.

Na nádvoří Loveckého zámku proběhne i tradiční jarmark, kde si lidé budou moci koupit něco na zub či malý dárek. O hudební produkci se postará Maxa band. Vzhledem k tomu, že se prodloužila otevírací doba, návštěvníci mohou být v zoo až do 18 hodin, kdy bude celý program končit. Pokud se chcete vyhnout čekání u pokladen, vstupenky můžete koupit v předprodeji přes CB system nbeo na pokladně zoo.

Ve spolupráci s Dopravním podnikem města České Budějovice je i v letošním roce domluvena kyvadlová autobusová doprava z Budějc přímo k zoo a zpět. Tato doprava je bezplatná a jízdní řád lidé najdou na webových stránkách zoo.

Návštěvníci mohou přijít ve strašidelných kostýmech. S sebou si vezměte dobrou náladu a chuť čarovat.

Tisková zpráva

Štítky zoo, Hluboká nad Vltavou, strašidla, Strašidelná zoo, Lovecký zámek Ohrada, České Budějovice, nádvoří

Zoo na Hluboké opět ovládnou strašidla  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.