Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na jeden ze tří prvotřídních koncertů pod hradem Loket

Hudební agentura Vlny připravila společně s Budějckou Drbnou soutěž o vstupenky do loketského amfiteátru. Pokud patříte mezi fanoušky jazzové muziky, kapely Tři sestry nebo pěvkyně Dagmar Peckové, neváhejte odpovědět na naši soutěžní otázku. Uzávěrka soutěže je ve čtvrtek 23. července ve 12 hodin.

„Páteční večer bude v Lokti patřit jazzu a to ne ledajakému. Přijede Petr Lipa, Dan Bárta se svojí Illustratospherou a kapela JazzFancies. Amfiteátr otevřeme v půl páté odpoledne a první tóny zazní o hodinu později, kdy se představí zmiňovaní JazzFancies. Následuje Petr Lipa a večer uzavře Dan Bárta,“ říká pořadatel koncertu a majitel agentury Vlny Vladimír Suchan s tím, že do Lokte platí vstupenky, které byly původně zakoupeny na koncert Dana Bárty na 3. dubna v karlovarském Lidovém domě.

Sobota bude takříkajíc loketskou klasikou, neboť koncerty kapely Tři sestry patří mezi pravidelné taháky nabitého letního programu.

„V sobotu otevřeme v 16 hodin. V roli předskokanů se představí kapely MZH, Pirates Of The Pubs a Doctor P. P.. Následovat pak už budou Tři sestry se svým Gambrinus Tour,“ pokračuje dále promotér.

Po jazzu a rocku přijde na řadu klasika. Na nedělní večer je totiž připraven program nazvaný Dagmar Pecková zpívá písně Kurta Weilla. Pěvkyni doprovodí Epoque Quartet, Miroslav Hloucal Jazz Band a dirigent Jan Kučera.

„Při vyslovení jména Kurt Weill v dnešní uspěchané a povrchní době se možná maximálně vybaví titul Žebrácká opera a píseň "Žralok zuby má jak nože," kterou v úpravě a překladu Jiřího Suchého geniálně nazpíval v 60. letech minulého století Miloš Kopecký. Ovšem spektrum tohoto německého skladatele židovského původu je úžasné a rozmanité,“ dodává Vladimír Suchan.

Sama pěvkyně Dagmar Pecková k loketskému vystoupení řekla: „Pro svůj program jsem si zvolila populární, ale i méně známé písně z Weillova širokého repertoáru. Díla kritická ke společnosti, která jsou platná dnes stejně jako tehdy. Díla o ženách a láskách - tématu, které, jak už to tak v životě bývá, ve většině případů končí ne zrovna šťastně (Surabaya Johnny)... Náladu pozvedne Pasácká balada, melancholické tango Youkali vystřídá Pirátská Jenny, svůj dopis na rozloučenou napíše přiopilá panička v kavárně. A samozřejmě nesmí chybět hit večera - Mackie Messer, Žralok, který zuby má jak nože.“

Nedělní koncert začíná v 19 hodin a amfiteátr bude otevřen o hodinu dříve.

Soutěž o vstupenky na jeden ze tří prvotřídních koncertů pod hradem Loket

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou dva čtenáři vyhrát dvě vstupenky na jeden ze dvou koncertů pod hradem Loket. Stačí jen do čtvrtka 23. července do 12 hodin správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování.

Soutěž skončila! Výherce byl informován emailem.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto facebook.com

Štítky koncert, soutěž, Tři sestry, Dagmar Pecková, jazz, Loket, amfiteátr, vstupenka, hudební skupina, Drbna.cz, Dan Bárta, Kurt Weill, Miloš Kopecký

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na jeden ze tří prvotřídních koncertů pod hradem Loket  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.