Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

SOUTĚŽ: V krumlovské Klášterní zahradě zahraje Beata Hlavenková a Kapela snů

Jihočeská intermezza. Tak se jmenuje letní festival, jehož třetí ročník odstartuje v Českém Krumlově právě dnes. Jako první vystoupí v Klášterní zahradě Beata Hlavenková a Kapela Snů. Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou dva čtenáři vyhrát na dnešní koncert vstupenky zdarma.

Třetí ročník letního festivalu Jihočeské filharmonie odstartuje v Českém Krumlově už dnes. Od 20:30 vystoupí v Klášterní zahradě Beata Hlavenková a Kapela Snů. „Nadžánrová tvorba Beaty Hlavenkové se vyznačuje jasně rozpoznatelným autorským rukopisem a citlivou a soustředěnou intepretací. Kromě své vlastní hudby a čtyř oceňovaných alb též dlouhodobě spolupracovala s Lenkou Dusilovou na jejich společných projektech Eternal Seekers a Baromantice,“ láká na koncert Jihočeská filharmonie.

Během srpna nabídne festival další zvučná jména. Vystoupí zde například Ondřej Ruml, Iva Bittová, Anna Polívková nebo Dan Bárta.

Vstupenky mohou lidé kupovat v Infocentru Český Krumlov a v síti Ticketstream.

Soutěž o vstupenky na koncert Beaty Hlavenkové (22. července, 20:30, Český Krumlov)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou dva čtenáři vyhrát dvě volné vstupenky na dnešní první koncert letního festivalu Jihočeská intermezza. Stačí jen do 16 hodiny správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování. Výherce bude informován emailem.

Soutěž skončila! Výherci byli informováni.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

S jakou českou zpěvačkou Beata Hlavenková spolupracovala?

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Ohodnoť článek

Štítky soutěž, kultura, Jihočeská intermezza, Český Krumlov, Jihočeská filharmonie, Beata Hlavenková, hudební skupina, zahrada, festival, koncert, vstupenka, Drbna.cz, Lenka Dusilová, Ondřej Ruml

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: V krumlovské Klášterní zahradě zahraje Beata Hlavenková a Kapela snů  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.