Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

SOUTĚŽ: Barbora Hrzánová a Radek Holub zahrají v divadelním sále Metropolu

Vynikající herci s komediálním talentem, majitelé divadelních Thálií a životní partneři Bára Hrzánová s Radkem Holubem jsou hlavními postavami cirkusácké romance Silnice, která je adaptací slavného Felliniho filmu La Strada v produkci pražského Divadla Kalich. V Metropolu jej uvidíte v úterý 22. září od 19 hodin.

Těšte se na divadelní koncert herců, kterým byl dán herecký talent měrou více než vrchovatou. Námět podmanivé hry sděluje prosté a moudré poselství: Každý kámen na světě má smysl. Stejně tak každý člověk, i ten nejubožejší...
Soužití dvojice potulných komediantů, propastně odlišných, má tajemný důvod. Cituplná nota je v pravou chvíli přehlušována veselým rámusem jejich vystoupení.

Strhující atmosféra starého cirkusu dokazuje známou pravdu: K tomu, aby umělec diváky pobavil, nepotřebuje technické zázraky, ale spíš pohotovost, vtip a odvahu.

Dále účinkují: Klára Cibulková, Radek Zima, Zbigniew Kalina, režie: Lída Engelová.

Vstupenky zakoupíte v předprodeji Metropolu, on-line a budou v předprodeji také před začátkem představení.

Soutěž o vstupenky na představení Silnice (22. září, 19 hodin, DK Metropol)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou dva čtenáři vyhrát dvě vstupenky představení s barborou Hrzánovou a Radkem Holubem. Stačí jen do 21. září správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování. 

Soutěž skončila! Výherci byli informováni.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto DK Metropol, Divadlo Kalich

Štítky kultura, soutěž, Metropol, Dům kultury Metropol, Barbora Hrzánová, Radek Holub, vstupenka, představení, Divadlo Kalich, Cena Thálie, La Strada, Klára Cibulková, Radek Zima, Lída Engelová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Barbora Hrzánová a Radek Holub zahrají v divadelním sále Metropolu  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.