Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Tradiční benefiční koncert Noc s hvězdami snad už tuto sobotu, pokud jej nestopne koronavir

I koncert „Noc s hvězdami“ měl letos problémy, a to díky celosvětové pandemii, protože se měl uskutečnit, tak jako každý rok, první sobotu v srpnu. Vypadalo to, že se letošní ročník vůbec neuskuteční, ale pak se ozval Liberecký kraj a pár sponzorů, včetně letošního generálního partnera skupiny ČEZ, aby se benefice uskutečnila, a tak se v totálně krátkém čase rozjely přípravy a pokud nezasáhne vyšší moc, koncert by měl proběhnout v sobotu 26. září 2020.

Letošní ročník ale bude doprovázet několik změn. Díky posunutému termínu na konec září, bude koncert, kvůli možnému chladnějšímu počasí a dřívější tmě, začínat už v 16:00 hodin.

Další letošní změnou bude místo konání. Koncert se nebude konat klasicky na vnitřním nádvoří zámku, ale v zahradě této historické a vyhořelé památky. Návštěvníky možná potěší výše vstupného, které se z 300 korun změnila na 200 korun. Účinkujících bude kvůli době, ve které se nacházíme, přibližně o polovinu méně. Odpadne také klasický koncert kapel.

A kdože se pokusí přijet na zámek Zahrádky pobavit diváky a podpořit kulturu? Dorazí diváky oblíbená zpěvačka, ale i moderátorka Heidi Janků, herečka a též už i muzikálová zpěvačka Jitka Asterová, dorazí také zpěvák Sámer Issa, který se podle svých slov na akci moc těší. Přijede i českolipská rodačka Zuza Nová, opět se objeví i zpěvák, pejskař a milovník fitness cvičení Jarek Šimek a ze zahraničí slovenské krajiny, pokud bude moci přes česko-slovenské hranice, dorazí i Martin Harich. A jako už tradičně, letos po dvacátédruhé zazpívá producent tohoto koncertu Martin France.

Premiérově letos bude celou akcí provázet moderátor rádia Bonton Marek Fottr.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Tisková zpráva

Štítky koncert, hudba, kultura, Martin France, ČEZ, Liberecký kraj, COVID-19, noc, Heidi Janků, Martin Harich, Jitka Asterová, Sámer Issa, Jarek Šimek, Bonton

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tradiční benefiční koncert Noc s hvězdami snad už tuto sobotu, pokud jej nestopne koronavir  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.