Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jihočeský rybářský veletrh kvůli pandemii neproběhne

V důsledku probíhající pandemie koronaviru v České republice ruší Výstaviště České Budějovice a.s. prosincový Jihočeský rybářský veletrh, který měl proběhnout od 5. do 6. prosince 2020. Největší rybářská akce na jihu Čech by se letos konala již počtvrté.

„Na Jihočeský rybářský veletrh se pravidelně sjíždí několik desítek vystavovatelů a prodejců s nabídkou vybavení pro všechny rybolovné techniky, program je vždy doplněn přednáškami významných odborníků. Je nám to líto o to víc, že Jihočeský rybářský veletrh měl být po mnoha měsících omezení první naší větší akcí. Bohužel, uspořádat jej nemůžeme. Ale o to víc se zaměříme na přípravu investic do areálu a akcí v následujícím roce,“ řekl místopředseda představenstva a obchodní ředitel Zdeněk Volf.

Výstaviště České Budějovice od vypuknutí pandemie zrušilo veškeré plánované akce a výstavy letošního roku. Po únorovém Mezinárodním pivním festivalu, který se ještě podařilo úspěšně zorganizovat, se areál otevřel návštěvníkům po dlouhé přestávce pouze v září, kdy proběhly třídenní Podzimní trhy.

Výstaviště věnuje získaný čas na modernizaci areálu a stavební rekonstrukce a výstavbu. Modernizace zahrnuje přestavbu pavilonů Z a R, vystavěny budou nové výstavní plochy, restaurace Rybářská bašta a Klas. Zároveň probíhají přípravy na výstavní rok 2021.

Ohodnoť článek

Štítky Jihočeský rybářský veletrh, výstaviště, veletrh, Česko, pandemie covidu-19, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihočeský rybářský veletrh kvůli pandemii neproběhne  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.