Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Do regálů knihkupectví míří první hanopis Jiřího Ovčáčka. Na svědomí ho má dvojice Landsman a TMBK

Humoristé Dominik Landsman a TMBK si vzali na paškál Jiřího Ovčáčka. Autor Deníčku moderního fotra a známý grafik po dvou dílech společensko-satirického románů Továrna na debilno přicházejí s další společnou knihou. Je jí historicky první autorizovaný hanopis Jiřího Ovčáčka s názvem Někdo mě má rád.

„Jde o historicky první autorizovaný hanopis. Mapuje život Jiřího Ovčáčka od narození až po jeho působení coby první dámy, víceprezidenta České republiky a svým způsobem i ošetřovatele Miloše Zemana. Navíc jsou zde zcela mimořádně dávány do souvislosti některé stěžejní události z nedávné historie a jejich zasazení do kontextu světa, ve kterém existuje Jiří Ovčáček. Málo se totiž ví, že právě on měl na chod novodobých dějin České republiky takový vliv. Jeho skromnost mu nedovolí se pochlubit,“ popisuje autor Dominik Landsman.

Nikoho asi nepřekvapí, že je celá kniha doprovázena mistrovskými kolážemi grafika Tomáše Břínka známého jako TMBK. „Tohle je jediná kniha, kterou jsem kdy četl,“ doplňuje TMBK. Ze svého díla má radost také Dominik Landsman, který dodává: „Tohle je nejlepší kniha od Honzíkovy cesty.“

Pokud tedy hledáte na poslední chvíli vánoční dárek, který by měl v této nelehké době pobavit, kniha Někdo mě má rád je ideální volbou. K zakoupení v knihkupectvích je momentálně od 287 korun.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky kniha, Jiří Ovčáček, Dominik Landsman, TMBK, Deníček moderního fotra, Miloš Zeman, Česko, regál

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do regálů knihkupectví míří první hanopis Jiřího Ovčáčka. Na svědomí ho má dvojice Landsman a TMBK  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.