Počasí dnes23 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Leoš Mareš míří do Holkova, sezónu uzavírají Rybičky 48

PR článek

Mejdan sezóny bude opět legendární, přijeďte si zapařit do Holkova. První víkend v září bude opět patřit Evropě 2. Na Letním parketu Holkov se odehraje taneční mejdan sezóny, který s sebou přiveze spoustu hvězdných hostů.

Chybět nebude Leoš Mareš, který vystoupí od 23 hodin se svou DJskou show. Vedle něj to pak za svými pulty rozjedou také Petr Říbal s Ondrou Urbanem nebo DJové z Dance eXXtravaganzy RoxtarMichael C a DJ Brian & DJ Lafayette. A těšit se můžete také na bubenickou show Tokhi & Groove Army. Chybět nebude ani tradiční ohňostroj.

Vstupenky jsou k dispozici zde: Evropa 2 live s Leošem Marešem: Roxtar + Michael C + další | Vstupenky na party 4. 9., Holkov | GoOut

O týden později 11. září ukončí sezónu Rybičky 48

Na letním parketu v Holkově již tradičně zahraní Rybičky 48, vezou si kromě předkapely Street 69 ještě pyrotechnickou show. Česká pop-punková jednička se vrací na letní parkety a místa, ke kterým mají blízko a kde před kala kala dobou začínali. Počet lidí na akce je omezený, předprodej vstupenek je v síti Ticketstream.

V letošním roce proběhli kromě tradičních akcí jako Tři sestry, Harlej, Alkehol nebo Walda gang i příměstské tábory, maturitní ples „pod hvězdami“ nebo Koňka fest, který se uskutečnil při příležitosti zrevitalizovaného úseku koněspřežky. Nechyběl ani taneční workshop a party pro milovníky salsy a bachaty.

Ohodnoť článek

Štítky Holkov, léto, kultura, Leoš Mareš, Rybičky 48, vstupenka, Evropa, Tři sestry

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Leoš Mareš míří do Holkova, sezónu uzavírají Rybičky 48  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.