Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

I v zoo na Hluboké oslaví Velikonoce

PR článek

Již jsou to dva roky, co se naposledy konala akce Velikonoce v zoo. Pro letošní rok, si ale opět Zoo Hluboká doprovodný program Velikonoce v zoo připravila a to společně s 211, Flopem a Hitrádiem Faktor. Návštěvníci tak mohou přijít 16. dubna do zoo bez jakéhokoliv omezení, program začíná ve 13h a trvá až do 17h.

Samotný doprovodný program Velikonoce v zoo, není třeba dlouze představovat, je to tradiční doprovodný program v Jihočeské zoologické zahradě Hluboká nad Vltavou, kdy je pro návštěvníky na Bílou sobotu 16. 4. připraven kulturní program, kde si každý přijde na své. Program bude probíhat jak v areálu zoo, tak i na nádvoří loveckého zámku Ohrada.

Na nádvoří loveckého zámku Ohrada vystoupí Blaťácký soubor ze Ševětína, který se snaží co nejvíce držet jihočeských folklórních tradic. Zůstává proto u klasických krojů a repertoáru. Nejmenší návštěvníci si společně s Čiperky zatančí a zazpívají, jedním z bodu programu je i bubenická show v podání Wild Sticks. K poslechu zazpívá Zuzana Benešová s Lukášem Randákem a doprovázet je bude Lenka „Houslenka“ Ambrožová. Zajímavým zpestřením programu bude vystoupení dámské folkové skupiny Lakomá Barka a na závěr vystoupí Monika Absolonová. Pro děti je připraven i výtvarný koutek, kde budou moci akrylovými barvami, které dodala firma Davona, vymalovat obří kraslici.

Po celém areálu zoo, ale i na zmíněném nádvoří budou soutěžní stanoviště s nejrůznějšími úkoly, kdy po nasbírání všech soutěžních razítek, je pro děti připravena sladká odměna v hnízdě sladkostí. Návštěvníci se mohou těšit na stanoviště od Policie ČR, Hasičského záchranného sboru či Vodní záchranné služby a Českého červeného kříže. V průběhu dne, jsou připravena i komentovaná krmení vybraných druhů zvířat po celém areálu zoo.  K vidění bude i mnoho letošních, nově narozených mláďat.

K Velikonocům v zoo na Hluboké  patří nedomyslitelně Jarmark – ten se bude nacházet též na nádvoří. Návštěvníci budou moci nakoupit nejrůznější zboží od květin, tradičního pečiva, hraček až po samotné pomlázky či háčkované krajky a dát si výbornou kávu z Pražírny Drahonice. Díky Auto Future bude v sobotu probíhat i soutěž o auto na víkend.

Klienti zdravotní pojišťovny MVČR budou mít navíc v tuto sobotu slevu na vstupné, lze ji uplatnit pouze na pokladně zoo. (Sleva 50 % na vstup pro děti do 15 let a sleva 25 % na vstup pro dospělé.)

Pro aktuální informace sledujte Facebook zoo.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Velikonoce, Hluboká nad Vltavou, zoo, akce, nádvoří, Zoo Hluboká, Bílá sobota, Lovecký zámek Ohrada, Zuzana Benešová, Monika Absolonová, Facebook, Policie České republiky, Ministerstvo vnitra České republiky, Český červený kříž

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

I v zoo na Hluboké oslaví Velikonoce  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.