Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Metropol uvede ikonický jazzový muzikál Cabaret

PR článek

Willkommen, bienvenue, welcome! Vítejte v dravém berlínském kabaretu Kit Kat, místě, kde všechny trable hodíte za hlavu! Pražské divadlo Bez zábradlí přiváží slavný muzikál o plíživém nástupu nacismu uprostřed bavícího se Berlína, jehož atmosféru přijíždí okusit Američan Cliff a seznamuje se zde se Sally, mladou tanečnicí a zpěvačkou z Kit Kat Klubu. Dvojice se sbližuje, vypadá to na bezstarostný milostný příběh, ale dějiny nezvratně dospěly k třicátým létům. Okolní svět je tvrdý, dravý a prostý sentimentu, moci v zemi se chopí nacisté.

Cabaret obsahuje vše, co má muzikál mít: skvělé pěvecké, pohybové i herecké výkony, prvotřídní choreografii a živě hrající orchestr českobudějovického rodáka Jakuba Šafra, který inscenaci dodává drajv.

Hrají: Karel Heřmánek ml., Rozálie Havelková/Michaela Tomešová, Jan Fanta, Josef Carda/Filip Kaňkovský, Hana Seidlová/Jitka Sedláčková, Nikol Kouklová, Dušan Sitek, Viktor Novák/Adam Pavlovčin, Petra Kosková/Barbora Šampalíková, Mária Bikárová/Vendula Příhodová, Linda Caridad Fernandez Saez.

Muzikál Cabaret můžete zhlédnout ve středu 14. prosince od 19 hodin v divadelním sále Metropolu. Vstupenky zakoupíte v předprodeji Metropolu nebo on-line.

Soutěž o vstupenky na muzikál Cabaret

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou dva čtenáři vyhrát dvě vstupenky na muzikál Cabaret. Stačí jen do 13. prosince správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování. Výherce bude informován emailem.

Soutěž skončila! Výherci byli informováni. Gratulujeme!

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže. 

Ohodnoť článek

Štítky metropol, kultura, muzikál, cabaret

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Metropol uvede ikonický jazzový muzikál Cabaret  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.