Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Do Géčka míří Máša a Medvěd. Děti zvou na zábavné odpoledne

PR článek

Už v sobotu 21. ledna bude Géčko patřit hlavně dětem. Nákupní centrum si pro ně totiž připravilo akci na motivy oblíbené pohádky, filmu a seriálu Máša a Medvěd. Připravena bude hrací zóna, taneční workshopy, a také soutěže. Tak hurá do Géčka!

Akce startuje v nákupním centru Géčko ve 13 hodin. Roztržitá Máša a medvěd Míša připraví pro děti zábavné odpoledne v několika tematických zónách. „Ve velké hrací zóně budou pro děti k dispozici desítky hraček na hraní. Vše bude navíc rozděleno do několika sekcí, ve kterých si děti budou moct vybrat zábavu například s Mášou závodnicí, Mášou kuchařkou nebo Mášou rockerkou. Těšit se děti mohou také na foto zónu s maskoty,“ popisuje za centrum Sabina Gruberová.

Na podiu bude probíhat animační program s tanečními workshopy a soutěžemi. V závěrečné tombole budou moct děti vyhrát dárky od značky Simba Toys. „Chybět nebude ani televizní koutek s epizodami Máša a Medvěd a pletení copánků pro holčičky,“ dodává Gruberová.

Máša a Medvěd budou v Géčku až do páté hodiny odpoledne. „Na všechny návštěvníky se moc těšíme,“ uzavírá Sabina Gruberová za Géčko.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky nákupní centrum, nákupní centrum géčko, géčko, máša a medvěd, akce, děti

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Petr Janovski

Dneska zemřelo 15 ukrajinských civilistů ruskou raketou a my zde pořádáme párty na oslavu ruské pohádky ???????? že vám není hanba, ale nejen IGY, ale i Drbně, která dává prostor takové reklamě.

Pondělí, 16. ledna 2023, 03:56Odpovědět

Do Géčka míří Máša a Medvěd. Děti zvou na zábavné odpoledne  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.