Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Dinosauři se v roce 2023 vrací do Českých Budějovic

PR článek

Toužíte po dobrodružství, zážitcích a poznání? Vydejte se na DinoExpedici do areálu výstaviště v Českých Budějovicích! Po dlouhých čtyřech letech jsou dinosauři z DinoParku zpět a přivážejí s sebou obří porci druhohorní zábavy a poučení.

Tyrannosaurus rex, Triceratops, který čůrá, DinoExpediční vrtulník nebo originální JEEP v obležení T-rexových mláďat! To je jen část z nabídky letošní DinoExpedice dinosaurů z DinoParku, která odstartovala v pátek 27. ledna 2023 a potrvá do 12. března 2023.

A co všechno tentokrát uvidíte?

Otevřeno je každý den od 10 do 18 hodin. 

Součástí výstavy je také 3D kino, ve kterém tentokrát uvidíte film Fino Dino a Dina Mina poprvé v DinoParku. Je pro vás připraven i oblíbený DinoShop naplněný spoustou dinosauřích suvenýrů.

www.supervystavy.cz

Nejnovější pohyblivý Triceratops vám kromě řvaní, otevírání tlamy a vrtění ocasem ukáže, že i dinosauři museli někdy čůrat. Hýbat se budou také Plateosauři, nad hlavou se vám občas proletí Pteranodon, nemůže chybět ani vládce druhohor Tyrannosaurus rex, nebo 12 metrů dlouhý Brachiosaurus. Prozkoumat zblízka budete moct hromadu dinosauřího trusu a taky DinoAnatomický model Triceratopse, kterému se z jedné poloviny dostanete doslova pod kůži.

Na pořádné DinoExpedici nemohou chybět ani expediční dopravní prostředky, takže se můžete těšit na skutečný vrtulník nebo si prohlédnout originální Jeep v obležení mláďat Tyrannosaura rexe. Tím ale výčet dinosaurů a zábavy zdaleka nekončí! Unikátní fotku pořídíte ve Fotokleci největších predátorů všech dob, děti si mohou vybrat originální DinoTetování nebo vyzkoušet výzvu na vlastními silami poháněných vozítkách DinoRiders.

Součástí výstavy je také 3D kino, ve kterém tentokrát uvidíte panoramatický film Fino Dino a Dina Mina: Poprvé v DinoParku. Nakonec je pro vás připraven i oblíbený DinoShop naplněný spoustou dinosauřích suvenýrů, které udělají radost malým i velkým DinoFandům. Tak nezapomeňte!

Hodnocení článku je 56 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky dinosauři, DinoPark, České Budějovice, Jeep, dobrodružství, kongresové centrum, zábava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dinosauři se v roce 2023 vrací do Českých Budějovic  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.