Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Na Bílou sobotu oslaví Velikonoce i v Jihočeské zoologické zahradě Hluboká nad Vltavou

PR článek

Na Bílou sobotu je připraven bohatý program pro celou rodinu. Komentovaná setkání u vybraných druhů zvířat, výtvarná dílna, jarmark, obří hnízdo sladkostí a zábava pro všechny nejen v areálu zoo, ale i na nádvoří Loveckého zámku Ohrada. I v letošním roce, si opět Zoo Hluboká připravila doprovodný program Velikonoce v zoo a to společně se ZPMVČR 211 a Hitrádiem Faktor. Pro návštěvníky jsou brány zoologické zahrady otevřeny již od 8:30, ale samotný program začíná od 13hodiny a bude trvat až do 17:00.

Program:
Nádvoří Loveckého zámku Ohrada
13:05 Blaťácký soubor ze Ševětína        
13:30 Poetika
14:30 Blaťácký soubor ze Ševětína        
15:00 Čiperkové                                             
16:10 Wildsticks                                            

Na nádvoří Loveckého zámku Ohrada vystoupí Blaťácký soubor ze Ševětína, který se snaží, co nejvíce držet jihočeských folklórních tradic zůstává proto u klasických krojů a repertoáru. Nejmenší návštěvníci si společně s Čiperky zatančí a zazpívají, jedním z bodu programu je i bubenická show v podání Wild Sticks, hlavním vystupujícím je pak skupina Poetika.

Celým odpolednem bude provázet moderátor Matyáš Palkovič.

Po celém areálu zoo, ale i na zmíněném nádvoří budou soutěžní stanoviště s nejrůznějšími úkoly, kdy po nasbírání všech soutěžních razítek, je pro děti připravena sladká odměna v hnízdě sladkostí. Návštěvníci se mohou těšit na stanoviště nejen od Hasičského záchranného sboru, Vodní záchranné služby, Českého červeného kříže, Záchranné služby, ale také od 211 nebo Hitrádia Faktor či Besipu.  

V průběhu dne, jsou připravena i komentovaná setkání u vybraných druhů zvířat po celém areálu zoo.  K vidění bude i mnoho letošních, nově narozených mláďat. V lednu narozená medvíďata medvěda plavého budou mít od středy umožněn vstup do venkovního výběhu. Zda se vydají ho prozkoumávat je zcela na nich.

Komentovaná setkání v areálu zoo:
Surikaty 13:30
Kočkodani 14: 30
Vydry 15:00
Tygři 15:30

K Velikonocům v zoo na Hluboké patří nedomyslitelně Jarmark – ten se bude nacházet též na nádvoří. Návštěvníci budou mít možnost nakoupit nejrůznější zboží od květin, tradičního pečiva, hraček až po samotné pomlázky či háčkované krajky a dát si výbornou kávu z Pražírny Drahonice nebo svačinku od Vypečeného okna. Díky Auto Future bude v sobotu probíhat i soutěž o auto na víkend.

Klienti zdravotní pojišťovny MVČR budou mít navíc v tuto sobotu slevu na vstupné, lze ji uplatnit pouze na pokladně zoo. (Sleva 50 % na vstup pro děti do 15 let a sleva 25 % na vstup pro dospělé.)

Vstup bude umožněn i přes pokladnu Loveckého zámku Ohrada - zde budeme akceptovat pouze hotovost a volné vstupenky. Pro příchozí přes pokladnu zoo je vytvořen průchod na nádvoří kolem původního výběhu medvědů hnědých.


 

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky zoo, zoo hluboká nad vltavou, velikonoce, jihočeský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Bílou sobotu oslaví Velikonoce i v Jihočeské zoologické zahradě Hluboká nad Vltavou  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.