Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Vstupenky na integrační hudební festival ARPI.DAY ještě jsou. Zahrají Mirai, Pokáč, Tomáš Klusi i Martina Pártlová

PR článek

V sobotu 23. 9. 2023 bude na českobudějovickém Výstavišti rušno. Odpoledne se tu v pavilonu T potkají výrazní interpreti i kapely české hudební scény. 

MIRAI, Tomáš Klus, Pokáč, Martina Pártlová a moderace Jiřího Mádla – to jsou hlavní lákadla hudebního festivalu, který pořádá českobudějovické centrum Arpida. Centrum letos slaví 30leté působení v oblasti poskytování komplexní koordinované péče v duchu uceleného systému rehabilitace a o dárky se postarají muzikanti, kapely i moderátor – ti všichni se zřekli svého honoráře a veškerý výtěžek z akce bude věnovaný centru Arpida. 

Na festival i s vozíčkem 

ARPI.DAY je festivalem, který spojuje. Jednou z významných vlastností tohoto festivalu je, že pavilon T na Výstavišti bude plně bezbariérový. Bude zde vyhrazená část pro návštěvníky se speciálními potřebami, a to přímo u pódia, aby měli možnost vychutnat si vystoupení naplno. 

„Celým cyklem akcí, které letos v rámci oslav pořádáme, chceme hlavně říct, že 30 let trpělivě a odborně pracujeme na tom, aby lidé s postižením měli potřebné služby a podmínky pro osobní rozvoj, ale i komunitu, sociální zázemí a vizi pro jejich život a aby tuto podporu vnímala i jejich pečující rodina,” upřesňuje ředitel centra Marek Wohlgemuth. Služeb centra denně využívá více než 180 uživatelů, dalších 2500 ročně pak využije služby ambulantní. Za dobu svého fungování prošly dveřmi centra tisíce klientů. 

 Předpokládaný program: 
  • 14:45 –OPEN 
  • 15:40 - Martina Pártlová s kapelou 
  • 17:00 - Tomáš Klus a Cílová skupina 
  • 18:30 - K.R.B a hosté 
  • 19:30 - Pokáč 
  • 21:00 - MIRAI 
  • 22:00 -  Konec akce 

Pauzy mezi vystoupeními vyplní budějovický rodák a současný člen hip hopové legendy Prago Union DJ Ramel. Těšit se také můžete na autogramiádu Romana Turka a Jirky Novotného z HC BANES MOTOR České Budějovice a vystoupení Matěje Kodeše, který se věnuje práci s mýdlovými bublinami. Při své show předvádí různá kouzla, triky a tvary z mýdlových bublin. 

Nejen pro děti pak bude připraven fotokoutek a tvořivá stanoviště a bohaté občerstvení včetně benefiční kavárny. 

Vstupenky bude možné zakoupit i na místě.

Hodnocení článku je 56 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky kultura, arpida, koncert, vstupenky, pozvánka, program, hudba, české buějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vstupenky na integrační hudební festival ARPI.DAY ještě jsou. Zahrají Mirai, Pokáč, Tomáš Klusi i Martina Pártlová  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.