Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Výstava minerálů, šperků a esoteriky se koná na výstavišti v Českých Budějovicích

PR článek

Ve dnech 30. 9. - 1. .10 2023 se bude konat v Českých Budějovicích mezinárodní výstava minerálů, šperků a esoteriky. Celá výstava bude prodejní. Určena je pro sběratele minerálů, obdivovatele originálních krásných šperků a také příznivce esoteriky.

Pořadatelé během roku oslovili mnoho vystavovatelů z Čech, Moravy a zahraničí a vybrali pro vás ty nejlepší. Můžete se těšit na cca 80 vystavovatelů, kteří jsou momentálně mezi elitou na výstavách v České republice a zahraničí. Výstavy se účastní jak profesionálové v mineralogii, tak i sběratelé, kteří i v dnešní době si najdou čas na hledání minerálů na polích, haldách i nalezištích minerálů.

Uvidíte kameny, kamínky a minerály z celého světa. Meteority z vesmíru a také jihočeskou raritu Vltavíny. V nabídce budou kamínky pro sběratele a fanoušky tromlované, přírodní a leštěné. Nalezené v pouštích, řekách, dolech a horách po celém světě. Madagaskar, Etiopie, Amerika, Asie, Evropa a jiné. Kameny, minerály, zkameněliny a drahé kameny, jejich krásu, kterou jen příroda umí vytvořit.

Proč investovat do minerálů?

Minerály a drahé kameny jsou jedna z mála komodit, u kterých cena neklesá. Každý odborník vám potvrdí, že za dobu konání všech burz v minulosti nikdy cena neklesla. V dnešní době se mnoho dolů zavírá, naleziště jsou vyčerpaná a mnoho zemí zakazuje vývozy. Ceny stále stoupají i z tohoto důvodu. Laicky řečeno, co koupíte dnes, tak za deset let bude mít mnohonásobnou cenu.

A to nemluvě jen o drahých kamenech, jako jsou diamanty, safíry, rubíny, akvamaríny, topazy, křišťály, opály, vltavíny, granáty atd., ale o všech minerálech. Každý vystavovatel se věnuje jiným činnostem. Někteří dováží, brousí, upravují, leští. Všichni vám rádi své umění popíšou a předvedou výsledky své práce. Vy si budete moci vše zakoupit a doma vystavit nebo uložit do sbírky. Nezapomeňte, že nic by nebylo možné bez toho prvního stvořitele a tím je příroda a naše planeta.

Další část výstavy budou šperky. A to šperky sříbrné, zlaté, z chirurgické oceli a šperky kombinované s minerály a dalšími materiály. Budete překvapeni, z čeho všeho se dá vyrobit krásný šperk a oceníte šikovnost šperkařů. Několik z nich bylo i ve Zlatých českých ručičkách na rádiu Blaník. Výstavy minerálů a šperků navštěvuje mnoho šperkařů kteří si zde vybírají materiál pro svoji tvorbu. Mnoho návštěvníků ocení možnost zakoupit si šperk pro své blízké a udělat jim radost unikátním a originálním dárkem. Většina vystavovatelů má své e-shopy a webové stránky, takže i kontakty se budou hodit. Bude tu i výhoda si šperk vyzkoušet osahat naživo, což na e-shopech nejde. Budete mile překvapeni.

Třetí část výstavy je věnována esoterice a je určena všem lidem, kteří věří, že existuje něco mezi nebem a zemí. Mnoho zajímavého najdete v léčivých kamenech, s nimi můžete léčit a pomáhat. Obrazy tvořené z křišťálů a minerálů, vyzařující doslova andělskou auru. Každý kámen má určitou energii. Vyzkoušíte si, že je možné ji cítit. Bude na výběr z mnoha esoterických pomůcek, jako jsou krystaly mnoha druhů, kyvadla, amulety, náramky, lapače snů, tibetské mísy, kameny na čištění prostoru od negativní energie. A samozřejmě nebude chybět ani oblíbené čtení z ruky, výklad karet a předpovídání osudu a lásky. Kdo nevěří, ať to zkusí a možná změní názor. Každý si na výstavě vybere podle své chuti, podle přesvědčení a také podle směru v životě. Přijďte se všichni podívat na to, co vytvořila příroda a člověk zdokonalil do krásy a originality.

Všechny informace získáte na zde nebo na facebooku: Multieden-eshop, služby a farma. Výstaviště ČB PAVILON R1. 

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky české budějovice, výstava, minerály, esoterika, šperky, pozvánka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Výstava minerálů, šperků a esoteriky se koná na výstavišti v Českých Budějovicích  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.