Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Studenty v Budějcích přivítá největší podzimní festival. Začíná už příští týden

Welcome fest začne v Českých Budějovicích 2.10. a bude trvat celých 7 dní. Nový koncept festivalu vznikl hlavně s účelem propojit studenty s městem. Studenti Jihočeské univerzity a VŠTE si mohou zakoupit festivalovou kartičku a užít si tak týden nabitý sportem a kulturními akcemi.

První ročník Welcome festu se uskuteční nadcházející týden. Akci připravily spolky Jihočeské univerzity a VŠTE. Festival si klade za cíl propojit studenty se sebou samými, ale také s městem a vším, co České Budějovice nabízí.

„Festival je koncipovaný tak, aby si každý student našel to své. Díky dotazníkům, jak to mají studenti s kulturou nebo jak to znají v Budějicích, jsme totiž zjistili, že spíš neznají. Akce je právě proto po celém městě, v klubech a divadlech. Jde o to, aby studenti pochopili, co vše se dá ve městě dělat,“ uvedl pro Drbnu pořadatel akce Richard Šefl.

Pokud si student zakoupí festivalovou kartičku v hodnotě 390 korun, bude moci soutěžit o různé ceny, ale také získá volné vstupy na některé koncerty či sportovní akce v rámci festivalu. Majitel kartičky může také využít slev na jednotlivé produkty, drinky nebo dýmky ve vybraných podnicích.

„S kartičkou si student může například koupit nespočet vstupenek na jakékoliv představení Jihočeského divadla pouze za 100 korun, klubové akce má zadarmo, i v rámci služeb co nabízí město má výrazné slevy a také může soutěžit. Určitě se to vyplatí, člověk ušetří dobrých patnáct stovek. Kartičky budou v prodeji ještě v pondělí do začátku konání akce, jak na Jihočeské univerzitě, tak na VŠTE,“ vysvětlil Šefl

Více informací, včetně kompletního programu a přehledu slev najdete na oficiálním Facebooku akce, nebo na stránkách studentskyzivot.cz.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Studentský život, Tomas Grech

Štítky studenti, festival, vysoká škola

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Studenty v Budějcích přivítá největší podzimní festival. Začíná už příští týden  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.