Počasí dnes24 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Bude se hopsat. BibiBum se v rámci podzimního turné zastaví v Českých Budějovicích

PR článek

Je to tady! Oblíbená dětská zpěvačka BibiBum vyrazila na turné po České republice. A ano… zastaví se i na domácí scéně, tedy v Českých Budějovicích. Pokud máte doma usměvavá dítka, která si ráda zazpívají a zatančí, poznamenejte si do kalendáře neděli 22. října. Show s názvem Tancuj dokola s BibiBum se uskuteční od 10 hodin v Metropolu.

„Jsem hrdá Jihočeška, proto se samozřejmě moc a moc těším na koncert v našich krásných Budějovicích. Bude to ohromná zábava, bude se hopsat, tančit a zpívat, někteří odvážlivci si dokonce budou moci zatančit i na pódiu,“ usmívá se BibiBum. „Jako bonbonek máme speciálně pro České Budějovice připravené vystoupení s mažoretkami.“

A na co konkrétně se mohou děti těšit? „Na písničky jako Ptačí tanec, Cirkus nebo Hopsáme tleskáme dupáme. Také se společně podíváme do Cukrárny plné Sladkostí a nenecháme se vystrašit Zubožroutskými strašidly. S nejmenšími si připomeneme lidové písničky a zazpíváme si mnoho písniček o zvířátkách,“ přibližuje BibiBum.

Vystoupení bude trvat 60 minut a naváže na něj focení a autogramiáda, zkrátka to, na co jsou děti u BibiBum zvyklé. Chybět nebude ani prodejní stánek s oblíbenými sukýnkami a dalším merchem.

BibiBum má obrovský úspěch především na YouTube, kde má její kanál 72 tisíc odběratelů a přes 120 milionů zhlédnutí. A daří se jí i naživo. Vedle běžných koncertů, kterých ročně odehraje několik desítek, v roce 2022 podnikla první turné po sálech větších měst, přičemž některé zastávky byly dokonce vyprodané. Na zmíněnou šňůru nyní navazuje turné Tancuj dokola s BibiBum, které odstartovalo 1. října v Hradci Králové. České Budějovice jsou čtvrté na seznamu, finální tečka se poté uskuteční 26. listopadu v Praze.

„Mé poslání? Dělat dětem radost krásnými písničkami. Díky jejich nadšeným úsměvům jsem šťastná. Tímto všechny zvu do Metropolu, přijďte si užít pořádnou dávku legrace!“ uzavírá zpěvačka.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bude se hopsat. BibiBum se v rámci podzimního turné zastaví v Českých Budějovicích  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.