Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Ve skiareálu Lipno o víkendu zažijete peklo, vola i tatarák na mnoho způsobů

PR článek

Start zimní sezóny je doslova na spadnutí a ve skiareálu Lipno odpočítávají poslední hodiny. O víkendu sem můžete zavítat nejenom za zimními radovánkami, ale i za nabitým programem pro celou rodinu. V sobotu se u Stezky korunami stromů sejdou čerti, anděl i Mikuláš. Připravena je oblíbená Pekelná stezka. Na náměstíčku před hotelem Element se představí řeznictví Kramolínský vůl, v restauraci Stodola proběhne tatarákový víkend, děti si užijí andělskou poštu nebo sobotní animace s vánočními dílničkami.

Ve skiareálu Lipno je vše připraveno na zahájení zimní sezony, která je doslova za dveřmi a už první adventní víkend bude plný radovánek na sněhu, zábavy a dobrého jídla. Ve výšce 901 metrů nad mořem se propojí nebe i peklo. Stezka korunami stromů přivítá velmi oblíbenou Pekelnou stezku. „Návštěvníci se mezi jedenáctou a patnáctou hodinou mohou těšit na mikulášskou nadílku, čertovské hry, soutěže, pekelnou dílnu nebo čertovský karneval. Každý, kdo si vyjde na stezku, si může dát zdarma výborný punč z Povidloně. Alko i nealko,“ doplňuje tiskový mluvčí areálu Jiří Gruntorád.

Další program je připraven na náměstíčku před hotelem Element. Děti určitě zaujme andělská pošta, protože komu jinému dát dopis pro Ježíška než přímo jeho poslům, kteří to mají k nebi mnohem blíž. Přijímat dopisy budou andělé mezi patnáctou a sedmnáctou odpolední. Ještě před tím si mohou děti s rodiči užít vánoční dílničky, kde se bude tvořit, ostošest. Dílničky své brány otevírají úderem pravého poledne.

Chuťové pohárky uspokojí tatarák i Kramolínský vůl

V areálu se myslí samozřejmě i na dospěláky a pro ně si stylová restaurace Stodola připravila další ze speciálních gastro akcí. Tatarákový víkend. Od pátku do neděle můžete ochutnat různé druhy tataráku. Od klasického až třeba po paprikový nebo lilkový. Tím ale dobroty z Lipna nekončí. V sobotu se na náměstíčku představí řeznictví Kramolínský vůl. Toto řeznictví obnovuje poctivé řeznické řemeslo ve spojení se šumavskými tradicemi. Připravte se na lahodné klobásky, paštiky, šunku od kosti, nebo uzené vepřové. K tomu nebudou chybět dobroty z Povidloně a stánek se svařákem.

Až se budete balit, nezapomeňte na boby. Všichni rodiče, a hlavně děti se mohou těšit na bobovací kopec, který je zasněžován zároveň se sjezdovkami. Pokud zaparkujete na parkovišti P2, zabobovat si můžete na sjezdovce Lipenská.

Aktuální informace nejenom o sněhových podmínkách najdete na lipno.info.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky lipnoservis, pozvánka, lyžování, skiareál

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ve skiareálu Lipno o víkendu zažijete peklo, vola i tatarák na mnoho způsobů  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.