Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Užijte si Levnou neděli u báječných filmů v Multikinech CineStar

PR článek

Zpomalte a vydechněte v hektickém předvánočním čase a užijte si čas se svými přáteli a rodinou. Bavte se a vyrazte společně třeba na skvělý film. Multikina CineStar přichystala předvánoční dárek pro všechny filmové nadšence a druhou adventní neděli, 10. prosince, proměnila v Levnou neděli. Na vybrané filmy můžete vyrazit už za skvělých 79 korun.

Užijte si Levnou neděli zavrtaní do měkkých kino sedaček a rozbalte si filmovou nadílku. Za zvýhodněnou cenu můžete vidět vybrané filmy a zároveň vyzkoušet skvělé VIP sedačky ve vybraných sálech. Co může být víc relaxačního, než si vychutnat své vytoužené filmy v pohodlí kožených a širších VIP sedaček, které jsou doplněné praktickými stolečky, na něž si můžete pohodlně odložit nápoje anebo něco na zub a vychutnat si film téměř jako v pohodlí svého obýváku.

Samozřejmostí je široká nabídka dobrot u stánků s občerstvením v Multikinech CineStar, na nichž si můžete při sledování filmu pochutnat. Vždyť ke správnému filmovému večeru patří třeba výborné nachos se sýrovou omáčkou nebo nejlepší popcorn široko daleko. A pak už si jen stačí vybrat, který z nabízených filmových hitů se vám líbí.

Chcete si užít filmové dobrodružství s dětmi? Pak si jistě vyberete některý z rodinných trháků.  Filmový kreslený příběh Přání ze studia Disney, přenese malé diváky do světa kouzel, ve kterém se dějí zázraky. Můžete také dát přednost slovensko-české pohádce režiséra Juraje Jakubiska Perinbaba a dva světy. Anebo do třetice sáhnete po příběhu barevných skřítků Trollové 3. Jak to dopadne mezi trollí princeznou Poppy a jejím trošku nabručeným kámošem Větvíkem zjistíte ve filmu.

Máte pro strach uděláno anebo jste příznivci horrorů? Přijďte se druhou adventní neděli bát u hororově – komediální novinky Šťastné a krvavé z norských filmových studií. Bill, jeho manželka a dvě dospívající děti jsou prototypem naivní americké rodinky. Když Bill zdědí po strýci starou horskou usedlost v Norsku, nadšeně se před Vánocemi stěhují do svého nového domova s vyhlídkou přeměnit nemovitost na výdělečný podnik. Jejich romantická představa ale dopadne úplně jinak. 

A co takhle vyrazit s kamarádkami a skvěle se pobavit před vánočním shonem? Pak je pro vás jasnou volbou snímek určený především dámskému publiku s výmluvným názvem Jak přežít svého muže. Česká romantická komedie vypráví příběh mladé herečky Lucie, která se po mateřské dovolené snaží vrátit do práce, ale setkává se s klasickými starostmi svobodných matek a současně se zamotává do bláznivých situací při hledání nové lásky. V hlavních rolích uvidíte Janu Bernáškovou, Ivanu Chýlkovou, Marka Němce či Romana Zacha.

V nabídce nechybí ani dlouho očekávaný velkofilm, historický snímek Napoleon, který osloví diváky napříč generacemi. Epické drama zachycuje život francouzského císaře Napoleona Bonaparte, jeho vzestup k moci a vztah k životní lásce Josephine, a ukazuje jeho vizionářské vojenské a politické taktiky na pozadí nejdynamičtějších bitevních scén jaké kdy byly natočeny.

Vydejte se za zábavou do Multikin CineStar. A abyste se o skvělou nabídku a místa v sálech nepřipravili, můžete si koupit vstupenky v předprodeji, který byl již spuštěn. Pro členy CineStar Clubu je cena vstupenky za neodolatelných 79 Kč, pro diváky bez členství je pak cena 99 Kč. A to již stojí za to vyrazit na pořádný filmový maraton! Už 10. prosince ve všech multikinech CineStar.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky film, zábava, Multikina CineStar, ČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Užijte si Levnou neděli u báječných filmů v Multikinech CineStar  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.