Počasí dnes24 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

KULTURNÍ TIPY: Vránkovy koledy na náměstí nebo adventní neděle v Kmenu. Užijte si druhý prosincový víkend

Před námi je druhý adventní víkend, který se ponese v duchu Vánoc. Vyrazit můžete na náměstí Přemysla Otakara II. na Vránkovy koledy, na pohádku pro děti do Horké vany nebo na adventní neděli v kavárně Kmen.

Pátek 8. prosince

Vránkovy koledy

Na náměstí Přemysla Otakara II. se dnes večer v 17:00 rozezní vánoční koledy. Účinkuje Velký dechový orchestr České Budějovice a Jihočeské pěvecké sdružení.

Botox zahraje ve Fabrice

Kapela Botox vyráží na své druhé klubové turné po České republice, aby představila svůj nový singl Stav bez tíže. V Českých Budějovicích vystoupí už dnes v MC Fabrika od 18:30.

Sobota 9. prosince

Pohádky pro děti v Horké vaně

Tuto sobotu se Horká vana znovu otevře dětem. Na programu je tradiční Pohádkovna. Hrát se tentokrát bude pohádka Vysněné Vánoce Divoloď. Start je v 10 hodin.

Vánoční trh v Ševětíně

Pokud se vám ještě nepodařilo dostatečně nasát vánoční atmosféru, vyrazte na vánoční trhy v Ševětíně. Nakupte dárky, dejte si něco dobréhp na zub a zapijte to punčem nebo vánočním drinkem. Trhy začínají v 15 hodin.

Neděle 10. prosince

Výstava Monstera v Metropolu

V neděli ráno můžete vyrazit na výstavu Monstera do DK Metropol. Jde o prodejní výstavu pokojových, exotických a raritních rostlin. Začátek je v 9 hodin.

Adventní neděle v Kmenu

Druhou adventní neděli se rozhodli oslavit v kavárně Kmen na Lannově třídě. Kromě výborné kávy bude připraveno také speciální menu na kterém najdete například vinnou klobásu, buchtičky se šodó, babiččinu bábovku a mnoho dalšího. Chybět nebudou ani vánoční koledy. Start je v 9 hodin.

Žižkovské vánoční trhy

Brány Žižkárny se v neděli znovu otevřou. Na programu jsou vánoční trhy, na kterých se můžete těšit na oblíbené trhovce. Začínají v 9 hodin.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky kultury, tipy, kulturní tipy, České Budějovice, jižní Čechy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

KULTURNÍ TIPY: Vránkovy koledy na náměstí nebo adventní neděle v Kmenu. Užijte si druhý prosincový víkend  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.