Počasí dnes15 °C, zítra16 °C
Pátek 18. října 2024  |  Svátek má Lukáš
Bez reklam

KULTURNÍ TIPY: České Budějovice hostí mistrovství v badmintonu, Alšovka chystá vernisáž

Co přinese z pohledu kultury první únorový víkend? Těšit se můžete na mistrovství světa v cyklokrosu, které se koná v Táboře. V Českých Budějovicích můžete zajít do kina nebo divadla. Ve sportovní hale se koná Mistrovství České republiky v badmintonu.

Pátek 2. února

Aristokratka ve varu

Biograf Kotva v pátek večer promítá nový film Aristokratka ve varu. V hlavních rolích uvidíte Hynka Čermáka a Tatianu Dykovou. Česká komedie o rodině, která žije na rodovém zámku a řeší problémy s poklesem zájmu veřejnosti, začíná v 17:30.

Mistrovství světa v cyklokrosu

V Táboře startuje v pátek Mistrovství světa v cyklokrosu. O světové medaile se bude v jihočeském městě bojovat počtvrté po letech 2001, 2010 a 2015. Divákům se během tří soutěžních dnů představí přes tři desítky českých reprezentantů včetně trojnásobného mistra světa z terénu v elitní kategorii Zdeňka Štybara, jenž v neděli zřejmě uzavře bohatou profesionální kariéru.

Motor nastoupí proti Plzni

Pokud patříte spíše mezi fanoušky ledního hokeje, nenechte si v pátek večer ujít další domácí zápas Motoru. Českobudějovičtí hokejisté nastoupí v budvar aréně tentokrát proti Plzni. Dvaačtyřicáté kolo extraligy startuje v 17:30.

Sobota 3. února

O papouškovi, který hledal domov

V sobotu dopoledne můžete vyrazit do Malého divadla na představení O papouškovi, který hledal domov. Na výpravnou loutkovou inscenaci zbývá jen několik lístků. Začátek je v 10 hodin.

Vernisáž obrazů Martina Gerboce

Alšova jihočeská galerie pořádá v Zámecké jízdárně v Hluboké nad Vltavou v sobotu odpoledne vernisáž obrazů Martina Gerborce s názvem Oko za oko, zub za zub!. Kromě výstavy je připraven také hudební doprovod, o který se postará DJ AKIRA. Začátek je v 15 hodin.

Neděle 4. února

Mistrovství České republiky v badmintonu

Celý víkend se mohou přijít fanoušci badmintonu přijít podívat na mistrovství České republiky, které se koná ve sportovní hale. V neděli si nenechte ujít závěr turnaje.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky tipy, kultura, české budějovice, jihočeský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

KULTURNÍ TIPY: České Budějovice hostí mistrovství v badmintonu, Alšovka chystá vernisáž  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.