Počasí dnes31 °C, zítra25 °C
Sobota 27. července 2024  |  Svátek má Věroslav
Bez reklam

KULTURNÍ TIPY: Zajděte na koncert Mustang Bluesride nebo do Žižkárny na trhy

Víkend se blíží a v Českých Budějovicích se koná hned několik zajímavých akcí, které si nesmíte nechat ujít. Dnes večer si nenechte ujít koncert kapely Mustang Bluesride. Zítra zajděte s dětmi k Malému jezu na pohádkovou cestu a v neděli se s příteli sejděte na farmářských trzích v Žižkárně.

Pátek 17. května

Koncert Mustang Bluesride

V pátek večer můžete vyrazit na koncert oblíbené kamely Mustang Bluesride do klubu Highway 61. Kromě několika nových pecek od oblíbených vzorů, zahraje kapela i pár kousků ze své dílny. Start je v 19 hodin.

Rallye Český Krumlov

Na českobudějovickém výstavišti startuje dnes 51. Rallye Český Krumlov. Přihlásilo celkem 87 posádek soudobých a 30 posádek historických vozů na čele s těmi nejlepšími z mistrovství republiky. V pátek odpoledne odstartují posádky na trať úvodní rychlostní zkoušky.

Sobota 18. května

Pohádková cesta

V sobotu ráno můžete s dětmi vyrazit na Pohádkovou cestu v Českých Budějovicích.  Na trase děti projdou 8 stanovišť, kde číhají 2 - 3 pohádkové bytosti. Děti (případně rodiče) plní u pohádkových bytostí jednoduché úkoly, nebo poslouchají příběh, dívají se na "představení", odměnou jim jsou razítka do hrací karty a na konci sladká odměna. Akce začíná u dětského hřiště s pyramidou u Malého jez v 8:30.

Rivalové v Kotvě

V Biografu Kotva budou v sobotu večer pormítat film Rivalové od vizionářského režiséra Luca Guadagnina. V hlavních rolích se představí Zendaya a Mike Faist. Film začíná ve 20 hodin.

Neděle 19. května

Farmářské trhy v Žižkárně

A v neděli uřčitě zajděte na farmářské trhy do Žižkárny. Nakoupíte si produkty od místních farmářů, dát si můžete dobrou kávu a něco na zub. Vzít můžete i děti, které si pohrají na pískovišti.

Ohodnoť článek

Foto Mustang Bluesride

Štítky kultura, tipy, české budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

KULTURNÍ TIPY: Zajděte na koncert Mustang Bluesride nebo do Žižkárny na trhy  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.