Počasí dnes25 °C, zítra29 °C
Pondělí 8. července 2024  |  Svátek má Nora
Bez reklam

KULTURNÍ TIPY: Užijte si jógu na budějovickém náměstí nebo pohádkové představení na koupališti

První červencový víkend nabízí hned několik zajímavých kulturních akcí napříč celým krajem. Vyrazit můžete například na náměstí Přemysla Otakara II., kde se bude hromadně cvičit jóga, nebo za Jihočeským divadlem, které na koupališti ve Volyni zahraje jedno ze svých představení pro děti.

Pátek 5. července

Pokáč v Pivovarské zahradě

Pivovarskou zahradu města Český Krumlov rozespívá tento pátek Krumlov Open Air. Pod širým nebem tam dnes zazpívá a zahraje oblíbený český písničkář Pokáč. Akce začíná v 19:30. Dospělí si za akci zaplatí 590 korun a děti 390.

Sobota 6. července

Kinematograf bratří Čadíků v Nových Hradech

Kinematograf bratří Čadíků jezdí po České republice již od roku 1992 a nyní toto letní kino zavítá do Nových Hradů. Promítání začne v 21:30 a hrát se bude film Máme, co jsme chtěli. Dobrovolné vstupné bude věnováno na podporu charitativních organizací. Diváci tohoto letního kina podpoří Konto Bariéry.

Jihočeské divadlo na volyňském koupališti

Herci Jihočeského divadla zavítají tento víkend do Volyně, kde zahrají své představení Karkulka vrací úder. V představení účinkují Jiří Brnula, Martin Dobíšek, Dana Ibragimová, Terezie Jelínková. Představení bude součástí festivalu Letopruhy. Vstupné na místě je 450 korun.

Slavnosti města Mirotice

Město Mirotice pořádá již své 30. slavnosti nesoucí název po slavném malíři a mirotickém občanovi. Alšovy slavnosti začínají ve 13:00 a nabídnou například koncert kapely Queenie nebo Kabát revival. Vstupné pro dospělé je 200 korun.

Neděle 7. července

Jóga na českobudějovickém náměstí

Evropská federace jógy ve spolupráci s International Yoga Academy již osmým rokem pořádá Velké evropské jógové představení, mezinárodní událost, která má za cíl prezentovat jógu jako zdravý životní styl. Letos akce zavítá do Českých Budějovic. Na jógovém představení se shromáždí praktikující jógy z několika evropských zemí, instruktoři jógy, studenti a také občané a návštěvníci Českých Budějovic. Akce začíná v 16:00 a je zdarma.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Město České Budějovice

Štítky kultura, tipy, České Budějovice, Jihočeský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

KULTURNÍ TIPY: Užijte si jógu na budějovickém náměstí nebo pohádkové představení na koupališti  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.