Počasí dnes11 °C, zítra13 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zažijte Oktoberfest na Hluboké

PR článek

Zámecký Golf Resort Hluboká pořádá v sobotu 05. 10. 2024 golfový turnaj inspirovaný světoznámým Oktoberfestem. V průběhu celého turnaje se hráči mohou těšit na degustaci piv z mnoha místních pivovarů.

V roce 2021 se uskutečnil 1. ročník golfového turnaje Oktober Golf Fest a s účastí přes 100 hráčů se stal nejúspěšnějším turnajem sezóny. Tímto se založila tradice turnaje, který se nese v duchu Bavorska a světoznámého Oktoberfestu.

Hráče čeká neomezená degustace z místních pivovarů. 

Po velmi oblíbeném letním golfovém turnaji Titanic Golf Cup se management klubu zabýval otázkou, zda nepřipravit pro hráče také zážitkový den na podzim. Myšlenka přišla od ředitele resortu pana Mgr. Antonína Loužka, který chtěl golfistům nabídnout jedinečný turnaj k blížícímu se konci sezóny. 

Hostesky i personál klubu vítají hráče v bavorských krojích a po registraci je čeká snídaně plná bílých klobásek a vajíček na různé způsoby. To nejdůležitější je ale připraveno na slunné terase, a to výčepy od různých pivovarů. V letošním roce se všichni mohou těšit na pivovar Pilsner Urquell, Stráž nad Nežárkou, bechyňský Keras, Hulvát, budějovický Samson a nutností je Pivovar Hluboká. Ceny do turnaje dodají dále také Budějovický Budvar, Pivní lázně, Soběslavský Pivovar , Lobkowicz, Penam a mnoho dalších.

Šance na výhru pro všechny

Hráči, kteří jsou v golfových začátcích, se nemusejí bát, že by neměli šanci na výhru. Oktober Golf Fest je totiž plný speciálních vložených soutěží, jako např. soutěž v rychlosti vypitého piva, pivní slalom, bohatá tombola a další hry k obohacení programu turnaje. Golfisté, kteří také přijdou tematicky oblečeni, budou mít možnost zapojit se do soutěže o nejlepší kostým a stát se Oktober Herr či Oktober Frau tohoto ročníku. Hostesky navíc hráče vyfotí s rekvizitami v krásném prostředí hlubockého podzámčí a každý si odnese na památku fotografii.

Oktoberfest je především dnem plným výborného piva a jídla. Krom již zmíněné snídaně se všichni mohou občerstvit na hřišti v altánech, ochutnat různá piva přímo z výčepu pivovarů na jamce č. 1 a 10 nebo od naší „nápojové ambulance“, hostesek na golfových vozících. Po náročné hře, která trvá až 5 hodin, je přichystán v restauraci resortu „La Cantina del Golf“ bohatý raut, a i výčepy budou opět v provozu.

Následuje slavnostní vyhlášení výsledků, k poslechu a tanci zahraje kapela a Vás čeká už jen zábava v přátelské atmosféře končící v pozdních hodinách.

Kapacita je omezená. Pokud i Vy máte zájem zúčastnit se tohoto jedinečného golfového turnaje, neváhejte a kontaktujte recepci klubu. Pozor kapacita míst je omezena! Nejste golfista? Nevadí! Zúčastnit se můžete pouze odpoledního programu. Více informací na www.golfhluboka.cz, tel.: +420 776 826 376 nebo e–mailu: recepce@golfhluboka.cz.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Oktoberfest, Hluboká nad Vltavou, golf

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zažijte Oktoberfest na Hluboké  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.