Počasí dnes15 °C, zítra16 °C
Pátek 18. října 2024  |  Svátek má Lukáš
Bez reklam

KULTURNÍ TIPY: Zajděte podpořit Motor, na Yogafest nebo stand up vystoupení

Nadcházející víkend v Českých Budějovicích můžete vyrazit na hned několik zajímavých akcí. V pátek můžete jít podpořit Motor do Budvar arény. V sobotu se v Solnici koná Yogafest a v neděli má v DK Metropol zastávku oblíbená stand up show Na stojáka.

Pátek 18. října

Motor nastoupí proti Plzni

Motor čeká poslední domácí zápas před odvetami. V Budvar aréně nastoupí českobudějovičtí hokejisté proti Plzni od 17:30. Jihočechům úvod sezony nevyšel podle představ a je třeba začít bodovat. Tak je zajděte podpořit.

Lazebník Sevillský v Jihočeském divadle

Komická opera ve svébytném stylu bonvivána Gioacchina Rossiniho, vycházející z italského bel canta, dějově předcházející Mozartově Figarově svatbě. To je Lazebník sevillský. Na jiskřivé árie, u nichž si budete podupávat nohou a ještě dlouho vám budou znít v hlavě, můžete vyrazít v pátek od 19 hodin.

Lucie Macháčková: Na holku dobrý! v Biografu Kotva

Komička a spisovatelka Lucie Macháčková, známá z pořadu Comedy Club, má novou show a na holku je to docela dobrý! To nejlepší z jejích stand-upů i zbrusu nové vtipy o lásce, sexu, randění, rodičovství i jiných katastrofách si přijďte poslechnout v pátek do Biografu kotva. Začátek je ve 20 hodin.

Sobota 19. října

Yoga fest v Solnici

Budějovický podzim bez Yogafestu jako by nebyl. Už po několikáté se v Solnici sejdou všichni příznivci jógy, aby se zajímavými lektory a učiteli vyzkoušeli různé styly jógy a užili si společnou praxi. Koupit si můžete buď celodenní vstupné nebo vyrazit na jednotlivé lekce.

Českobudějovický svatební veletrh Jihočeské nevěsty

I letos se můžete těšit na Českobudějovický svatební veletrh Jihočeské nevěsty, který poodhalí nejnovější svatební trendy a nápady. Akce se koná v Riegrově 51. Začátek je v sobotu v 10 hodin.

Neděle 20. října

Na stojáka 20 let tour

Originální česká stand-up comedy vyráží v říjnu a listopadu na své unikátní turné k 20. narozeninám této show. Zastávka nebude chybět ani v Českých Budějovicích, kde se můžete těšit na skvělou zábavu a veselé historky od hvězdné sestavy. Zbývá posledních pár lístků. Začátek je v DK Metropol v 19 hodin.

Ohodnoť článek

Foto hcmotor.cz

Štítky kultura, tipy, kulturní tipy, české budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

KULTURNÍ TIPY: Zajděte podpořit Motor, na Yogafest nebo stand up vystoupení  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.