Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Central Park Slavie tento týden nabídne jednu z hlavních hvězd - Lenku Dusilovou

Po krátké pauze se tento týden opět naplno rozjedete multižánrový festival Central Park Slavie, který se koná přímo v centru Budějc u KD Slavie! A že je na co se těšit... Ve čtvrtek 13. srpna totiž dorazí zpěvačka Lenka Dusilová!

Osobitá interpretka už roky právem patří k nejvyhlášenějším českým zpěvačkám a autorkám. Po úspěšném debutu z roku 2000, který už leccos napověděl, se vydala alternativnější cestou, díky čemuž se odpoutala od hlavního proudu a získala si tak na svoji stranu jak fanoušky, kteří mají rádi promyšlenější a originálnější muziku, tak i kritiky. Velkou odezvu měla jak deska Mezi světy z roku 2005, tak Baromantika z roku 2011.

Lenka má na svém kontě několik prestižních ocenění, spolupráci s významným muzikanty, a to i ze zahraničí, a hlavně plno výborné vlastní muziky. Její koncert u KD Slavie začne ve 20:15 a vstupné bude zdarma! Jako předskokani se představí budějčtí písničkáři The Greens (od 18 hodin).

O den později se bude u Slavie opět tancovat. Od 18 hodin vypukne Somersby Gangster Trippin, které se od 22 hodin přesune do Café Klubu Slavie. Jako hlavní hvězdy vystoupí A-Cray a Volume Plus, dále zahrají M4d.doc, Feela, Fury a HellSmith.

Štítky Lenka Dusilová, České Budějovice, festival

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Central Park Slavie tento týden nabídne jednu z hlavních hvězd - Lenku Dusilovou  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.