Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Hammondy ovládnou budějcké náměstí. Kapela The Fellows nabídne klasiky od Deep Purple

Oblíbené Hudební večery na náměstí Přemysla Otakara II. se pomalu dostávají do finální rovinky. Příští týden vystoupí kapely The Fellows a Gama CB.

The Fellows, kteří zahrají v úterý 18. srpna, se rochní v repertoáru legendárních Deep Purple. Jsou vyhlášení precizními instrumentálními výkony, hlavně pak hrou kytaristy Miloše Švece, který si s náročnými party Ritchie Blackmora, Tommy Bolina a Steva Morse dokáže poradit s naprostým přehledem. The Fellows ale nechybí ani syrové a mohutné klávesy či výrazný vokál, díky čemuž si fanoušci Deep Purple přijdou na své.

O dva dny později se posluchači vrátí do ještě hlubší hudební historie, a to s kapelou Gama, která má kořeny až v polovině 60. let. Repertoár je sestaven ze skladeb The Shadows a Cliffa Richarda. Zajímavostí je, že vystoupení bude ryze instrumentální.

Oba koncerty začnou v 19 hodin a vstupné bude zdarma. V případě nepříznivého počasí se akce přesunou na radniční nádvoří.

Štítky hudební skupina, Deep Purple, Náměstí Přemysla Otakara II., Ritchie Blackmore, Steve Morse, Cliff Richard

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hammondy ovládnou budějcké náměstí. Kapela The Fellows nabídne klasiky od Deep Purple  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.