Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Hořické kulturní léto se chýlí ke konci. O finále se postará kapela Parkán

Každý rok v létě žijí Hořice na Šumavě, které se nachází blízko lipenské nádrže, kulturou. Nejinak tomu je i letos! Hořické kulturní léto postupně přivítalo kapely jako Turbo či Spirituál Kvintet, zpěvačku Szidi Tobias či třeba hereckou skvadru kolem komika Jaroslava Sypala. Letošní program se pomalu chýlí ke konci a tak před sebou máme poslední tři akce! Pokud jste tedy ještě nenavštívili malebný zastřešený amfiteátr, můžete tak učinit dnes či zítra.

Teenagecelebrita

Dnes od 19 hodin vystoupí účastníci tábora Teenagecelebrita. Jedná se o každoroční tradici, která je vždy zaměřena na jedno téma. To letošní bude ve znamení muzikálu Rebelové. A pozor, vystoupí i vedoucí i tábora!

Michal Nesvadba

Také vystoupení Michala Nesvadby je již v Hořicích na Šumavě tradicí, za kterou kromě místních přijíždějí i děti z ostatních obcí a měst. Letos Michal do amfiteátru dorazí v sobotu 22. srpna, vystoupí od 16 hodin. Představení se jmenuje Michalova brnkačka anebo Když se Michal dobře naladí.

Parkán

O finální tečku se v sobotu 22. srpna postará kultovní kapela Parkán, která má kořeny již v polovině 70. let. Parkáni hrají autorské skladby s českými texty. Nechybí jim silné refrény, rockový říz, výrazné melodie a hlavně energie. Několik písní mezi fanoušky takřka zlidovělo. V amfiteátru zařádí od 21 hodin.

Foto: archiv obce

Štítky Hořice na Šumavě, hořické léto, parkán, Michal Nesvadba, hudební skupina, léto, amfiteátr, Szidi Tobias, Turbo, Spirituál kvintet, kultura, finále

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hořické kulturní léto se chýlí ke konci. O finále se postará kapela Parkán  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.