Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Budějce třeste se! Drum & Bass smršť Gangster Trippin je tu zas!

V sobotu 8 října přijede vyplenit půdu do Hudebního Klubu K2 Gangster Bifidus Aktif. Tenhle pistolník co má naprosto přesnou mušku a jeho rozlámané beaty jsou jak balzám na uši, je pořadatelem největšího sjezdu Gangsterů Let it roll, nebo třeba DNB Rodea! Mezi jeho nejoblíbenější producenty patří Pendulum, Sub Focus, State Of Mind.

Mocným supportem mu budou minimalista 2STYCH, který se vrací do K2 po dlouhé době! Pozadu nezůstane deepař TUBUS, který si pro Vás připraví set z hlubin gangsterského podsvětí. Mixem kvalitního DUB STEPU a DNB Vás postřílí BROCK!
Z pekla všech mrtvých gangsterů vstane z mrtvých HELLSMITH a nakažen zářijovým Hospitality v Praze Vám naservíruje porci nových pecek z labelu Hospital Records!

No a po něm přijde pozvaný nováček Gangster crew YENIK, který Vám nedá spát a jeho porcí nábojů Vás rozstřílí do němoty!

Kvalitní zvuk nebude chybět. Beaty z aparátu JBL si Vaše těla musí pamatovat z přechozího vydání Gangster Trippin s B-complexem! (Mimochodem, B-Comlex se na jih Čech chystá opět 11.11. 2011, kdy ho můžete slyšet v diskoklubu Cehnice)

Zabrousit můžete na adresu, kde na vás netrpělivě čeká malá ochutnávka od Dje HellSmitha. Osobně Vás pozve i sám král pistolníků Bifidus Aktif a to na teto adrese.


Tudíž si nezapomeňte do deníčku zapsat:

Milý deníčku, v sobotu 8.října zajdu do hudebního Klubu K2 na Gangster Trippin vol.4 - Bifidus Aktif. Zaplatím za to směšných 70Kč a zapařim jako ďas.

Hasta la vista!

Autor: Otta Kovařík, Chilli Production s.r.o.

Štítky drum and bass, Hospital Records, Praha, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Budějce třeste se! Drum & Bass smršť Gangster Trippin je tu zas!  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.