Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Budějcký Café Klub Slavie připravuje skvělé koncerty

Café Klub Slavie nás do konce dubna bude zásobovat skvělou muzikou. Přijďte si poslechnout energický folk v podání kapely Epy de Mye, surrealistické texty kapely Vltava nebo Swing trio Avalon.

Již tento pátek 20. dubna od osmi hodin večer se bude tančit na oblíbené tóny budějcké kapely Epy de Mye, která v únoru ve Slavii slavila úspěch na zimní verzi festivalu Okolo Třeboně. Hostem tohoto večera bude moravská skupina Model Bazaar, která svou akustickou – alternativní hudbou sklízí úspěchy jak na hudebních soutěžích, tak i na koncertech.

Příští týden, ve středu 25. dubna od devíti hodin večer, ve Slavii vystoupí legendární kapela Vltava, která funguje se sedmiletou přestávkou od roku 1986. Je považována za jednu z nejoriginálnějších českých skupin. Zakládajícím členem a autorem většiny písní je Robert Nebřenský. Do Café Klubu Slavie Vltava ´přiteče´ s novou deskou Komedianti se vracejí domů. Ve spolupráci s organizátory koncertu vám Budějcká Drbna připraví soutěž o vstupenky.

Poslední ze tří skvělých kapel je jihočeská skupina Swing trio Avalon. Ve čtvrtek 26. dubna od 20 hodin uslyšíte klavír, klarinet a bicí, na kterých pánové kouzlí skladby 30. a 40. let z repertoáru Benny Goodmana, George Gershwina, Duke Ellingtona a dalších.

Štítky hudební skupina, koncert, Vltava (Helsinky), Epydemye, Robert Nebřenský, Duke Ellington, George Gershwin, Benny Goodman, Třeboň, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Budějcký Café Klub Slavie připravuje skvělé koncerty  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.