Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Dívky z jihu Čech mohou přijít na casting soutěže Česká Miss

Casting na další ročník soutěže krásy Česká Miss se uskuteční na jihu Čech v neděli 16. října v Českých Budějovicích. Hlásit se mohou svobodné, bezdětné dívky ve věku od 18 do 24 let.

Jihočeský konkurz na osmý ročník jediné národní soutěže krásy bude v Obchodním centru Igy od 15 hodin. “Vycházíme dívkám vstříc a letos vůbec poprvé organizujeme castingy ve všech 14 krajských městech. Každá dívka má tak větší šanci zapojit se do soutěžního klání,“ uvedl ředitel pořádající agentury M Marketing Juraj Čech.

V roli moderátorky a zpěvačky jihočeského castingu se představí Česká Miss 2010 Jitka Válková, v porotě mimo jiné usedne Česká Miss 2011 Jitka Nováčková, která pochází z Českých Budějovic. Pro všechny dívky, které se budou castingu účastnit, je připravena řada zajímavých cen v podobě kosmetických balíčků, možnost využití produktů a služeb od partnera ve fotografických službách a voucher na obuv.

“Zajímavý program je připraven pro všechny zúčastněné v podobě módní přehlídky nebo kosmetické poradny a kadeřnické prezentace. Vítězkám soutěže se pak otevírají nové příležitosti jako jsou studijní možnosti a pracovní nabídky v Česku i v zahraničí,“ dodal Čech.

Soutěž Česká Miss vyhrála dvakrát dívka z jižních Čech. V roce 2009 to byla Iveta Lutovská z Třeboně, letos pak Jitka Nováčková z Českých Budějovic.

Autor: René Kekely, Mediafax
Foto: Sin Goldie

Štítky casting, Česká Miss, Česko, soutěž, České Budějovice, Jitka Nováčková, Jitka Boho, Česká Miss 2010, Iveta Vítová, Mediafax, soutěž krásy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dívky z jihu Čech mohou přijít na casting soutěže Česká Miss  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.