Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Do Slavie přijedou Sunflower Caravan a Prago Union

Dvě atraktivní kulturní akce přichystal na tento týden budějcký Café Klub Slavie. Ve středu si můžete přijít poslechnout pražskou instrumentální trojici Sunflower Caravan, páteční večer bude patřit hip-hoperům z Prago Union.

Organizátoři koncertů si pro návštěvníky připravili zvýhodněnou akci na vstupenky, lupeny na páteční vystoupení si ale můžete díky Budějcké Drbně vyhrát!

Sunflower Caravan - středa 17. října (od 21.00)

Kapela Sunflower Caravan úspěšně přerůstá hranice domácí scény. Naposledy vystoupila v Budějcích 1. června ve velkém sále Slavie v rámci GymFestu, kde slavila obrovský úspěch.

Po jejich středečním koncertu se představí budějčtí After Hours. Vstupné činí 130 Kč, studenti půjdou za stovku.

Prago Union + Livě band - pátek 19. října (od 21.00)

Prago Union je pražská hip-hopová skupina. Založena byla okolo roku 2002 dvěma členy. U jejího vzniku stál rapper Kato (aka Deph) a DJ Skupla, oba dříve členové Chaozzu. Na koncertech v počátcích vypomáhal MC Děděk (ex-6 polnic) a DJ Bufe. V současnosti působí kapela ve složení Kato a DJ Maro z kapely Gambrz Reprs.

Prago Union vydali tři dlouhohrající studiová alba - v roce 2005 HDP (Hrubej domácí produkt), v roce 2010 Dezorient Express a aktuální desku V barvách (2011). Dále pak kompilaci dříve nevydaných nahrávek Metronom (2010) a instrumentální verzi alba V barvách (2011).

Prago Union se představí poprvé v Českých Budějovicích s živou kapelou Livě band a DJs Maro a Kato. Poslední vystoupení samotných Prago Union bylo vloni 25. listopadu. Po čtyřhodinovém programu bude následovat afterparty s DJs HellSmithem a Ramelem.

Akce na lupeny

„Chcete jít tento týden na Sunflower Caravan i Prago Union a zdá se vám to moc peněz? Máme pro vás speciální nabídku balíčku těchto dvou koncertů za 250 Kč v omezeném množství padesáti kusů. Lístky jsou k zakoupení pouze na baru Slavie. To je fér, ne?“ vzkazuje David Matějíček z Café Klubu Slavie.

Soutěž o čtyři volné vstupenky

Budějcká Drbna má pro vás čtyři volné lupeny na páteční párty s Prago Union. Buďte nejrychlejší a odpovězte mailem na tuto otázku:

V jakém roce vzniklo album Prago Union s názvem Dezorient Express?

Autoři prvních čtyř správných odpovědí, které se objeví ve známé e-mailové schránce redakce@budejckadrbna.cz, budou zapsání na guestlist akce. Tak neváhejte a pište!

SOUTĚŽ SKONČILA

Album Dezorient Express vydali Prago Union v roce 2010. Lupen na dnešní akci vyhráli čtenáři Ondřej Levý, Ondřej Vrhel, Tomáš Bartha a Kateřina Nováková. Blahopřejeme!

Tisková zpráva

Štítky Sunflower Caravan, Prago Union, koncert, vystoupení, akce, Café Klub Slavie, České Budějovice, hudební skupina, kulturní akce, Drbna.cz, vstupenka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do Slavie přijedou Sunflower Caravan a Prago Union  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.