Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Fanoušci se na Supportech skvěle bavili, vyprodáno ale nebylo

Známá hudební skupina Support Lesbiens slaví letos na podzim dvacáté narozeniny a pro své fanoušky si připravila velmi neobvyklý koncert. Supporti se v Českých Budějovicích představili ve čtvrtek v KD Metropol a jejich komorní turné sklidilo na jihu Čech velké ovace.

Budějcká Drbna čekala vyprodaný sál, jak tomu bývá i v jiných městech, ale Jihočeši sál nezaplnili ani ze tří čtvrtin. Přesto se koncert nakonec vydařil. Fanoušci tleskali do rytmu a dobře se bavili.

Hvězdou večera se stal perfektně zvolený host Tonya Graves, která s kluky nazpívala dva songy, a její skvělý hlas jsem si vychutnala ještě při dvou sólových písních.

„Supporty už poslouchám hodně let a Tonyu zbožňuji, takže jsem si to nemohla nechat ujít. Jediný, čeho jsem se obávala, bylo sezení při koncertě. Musím říct, že to nebyl tak špatný nápad. Moc jsem si to užila,“ sdělila Drbně Andrea Horká.

Kapela přidávala dvě písně. Fanoušci byli tak nadšení, že dokonce vstali a vytleskali si ještě třetí, při které se zavlnily do rytmu známé melodie. Téměř nikdo se totiž do pohodlných sedaček už nevrátil.

Štítky Support Lesbienst, DK Metropol, divadelní sál, České Budějovice, Tonya Graves, koncert, Support Lesbiens, Česko, hudební skupina, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fanoušci se na Supportech skvěle bavili, vyprodáno ale nebylo  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.