Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

FOTOREPORT: Jožin z bažin dorazil do Budějc

Nově otevřené prostory hudební restaurace Modrý dveře v budějcké Biskupské ulici hostily po HE bandu další kapelu, která nenechala posluchače na tanečním parketu klidnými. Na jih Čech přijela parta muzikantů, díky níž už před několika lety dostala tvorba českého zpěváka, hráče na banjo a baviče Ivana Mládka pořádné tempo.

Plzeňská skupina Děda Mládek Illegal Band zahrála ve čtvrtek večer v Modrých dveřích nejen největší Mládkovy hity, jako třeba Jožin z bažin, Linda, Lízátko, Rychlík jede do Prahy nebo Hlásná Třebáň, ale zazněly i písničky z vlastní tvorby.

Trumpetista Karel Pičman zazpíval o Hadici, kytarista Petr Hrach zase osobitě přednesl svoje písničky Bobr a Spermie. To všechno okořenil energický zpěvák a frontman Marcel Marek, kterému nikdo neřekne jinak než Mersí.

Ještě než vám Budějcká Drbna přinese s Marcelem Markem rozhovor, můžete si prohlédnout fotografie, které zachytila během čtvrtečního koncertu.

Děda Mládek Illegal Band v Modrých dveřích

Pátek, 2. března 2012, 18:10

Koncert Děda Mládek Illegal Bandu v Modrých dveřích
Medvědi nevědí, že tůristi nemaj zbraně

Štítky Ivan Mládek, České Budějovice, Česko, Petr Hrach, restaurace, hudební skupina, Děda Mládek Illegal Band, Praha, Hlásná Třebaň, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTOREPORT: Jožin z bažin dorazil do Budějc  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.