Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jakub Vágner představí Budějčákům sladkovodní giganty

Dnes od 19 hodin vystoupí ve společenském sále budějckého Domu kultury Metropol populární rybář Jakub Vágner se svým pořadem Freshwater Giants, neboli Sladkovodní giganti. Budějcká Drbna má pro jednoho výherce dvě volné vstupenky!

V rámci Jakubovi přednášky diváci uvidí zajímavé záběry z četných rybářových expedic, seznámí se s jeho projektem pro National Geographic a v neposlední řadě uvidí tvory, které ještě nikdo předtím neobjevil a lidské oko je nikdy předtím nespatřilo.

Společně navštívíme povodí řek Amazonky v Jižní Americe, Konga, Mongolska a také zcela nové lokace, které se teprve objeví ve vysílání pořadu Rybí legendy v České televizi. V druhé polovině pořadu dostanou prostor diváci se svými dotazy.

„Díky vytíženosti Jakuba Vágnera jsme rádi, že se nám podařilo obsadit jeden ze čtyř termínů pro rok 2013 právě pro České Budějovice,“ informoval Budějckou Drbnu ředitele DK Metropol Petr Holba.

Soutěž o vstupenky

Blesková soutěž Budějcké Drbny bude probíhat do dnešní 15. hodiny odpolední. Na e-mailové adrese redakce@budejckadrbna.cz očekáváme vaše odpovědi na následující otázku. Poté vylosujeme jednoho čtenáře, který získá dva volné lístky na pořad Jakuba Vágnera.

Jakub Vágner se narodil na Štědrý den roku...

A) 1977
B) 1979
C) 1981

Do elektronické zprávy s vaším tipem nezapomeňte připsat jméno a telefonický kontakt, abychom se mohli s výherci spojit.

SOUTĚŽ SKONČILA

Jakub Vágner se narodil v roce 1981. Správně tedy byla možnost C.

Dvě volné vstupenky na dnešní představení získává čtenář Jiří Sedlák. Blahopřejeme!

Foto: Facebook Jakuba Vágnera

Štítky Jakub Vágner, Sladkovodní giganti, DK Metropol, České Budějovice, vstupenka, Drbna.cz, Dům kultury Metropol, soutěž, National Geographic Society, Česká televize, Jižní Amerika, Mongolsko, Amazonka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jakub Vágner představí Budějčákům sladkovodní giganty  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.