Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jan Budař ve Slavii pokřtí nové album Lehce probuzený

Příští sobotu 10. listopadu bude Café Klub Slavie patřit českému herci, režisérovi, scénáristovi a hudebníkovi Janu Budařovi. Ten se Budějčákům představí od 20 hodin společně s kapelou Eliščin Band v posledně jmenované roli - jako klavírista, kytarista a zpěvák.

Jan Budař a Eliščin Band na jih Čech přivezou zbrusu nové písničky z jejich aktuálního alba Lehce probuzený, které přesně za týden představí jihočeským posluchačům.

„Návštěvníci se můžou těšit na veselé projekce, nové písně, skvělou kapelu Eliščin Band, v čele s Petrou Eliškou Malíškovou, jednou z nejlepších violoncellistek u nás, uvidí také nový videoklip k písni ´Když zavřu oči´ i netradiční křest alba, o který se postará místní svěcenou kohoutkovou vodou Jiří Mádl, českobudějovický rodák,“ zmínil Jan Budař při nedávném rozhovoru s Budějckou Drbnou.

Vstupenky jsou k dostání v předprodeji v síti CBsystem či na baru Café Klubu Slavie za 140 korun. Na místě budou stát 180 Kč.

Pokud ovšem nechcete za návštěvu koncertu Jana Budaře a Eliščina Bandu platit, zapojte se do soutěže s Budějckou Drbnou a dva volné lupeny si vyhrajte.

Na e-mailovou adresu redakce@budejckadrbna.cz zodpovězte následující otázku a počkejte, zda se na vás usměje štěstí. Své odpovědi můžete posílat do úterního poledne. Lístky si mezi sebe rozdělí dva čtenáři.

Díky kterému filmu z roku 2003 se Jan Budař proslavil jako herec?

A) Nuda v Brně
B) Pupendo
C) Kameňák

Do zprávy nezapomeňte připsat vaše jméno a číslo mobilního telefonu, abychom mohli výherce bezprostředně po losování kontaktovat.

Štítky Jan Budař, Lehce probuzený, nové album, zpěvák, herec, režisér, scénárista, koncert, Café Klub Slavie, České Budějovice, hudební skupina, Drbna.cz, Jiří Mádl, Česko, Kameňák

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jan Budař ve Slavii pokřtí nové album Lehce probuzený  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.