Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedno z nejúspěšnějších turné roku přijíždí do Budějovic

Nevíte, co s dnešním večerem? Budějcká Drbna má pro vás skvělý tip. Do Českých Budějovic dorazí turné, které sklízí ovace po celé České republice, Vivaldianno Tour 2012. A vstupenky jsou ještě k dispozici!

Koncertní turné rockového klavíristy Michala Dvořáka a houslového virtuosa Jaroslava Svěceného stojí na technologicky nejvyspělejší zvukové aparatuře a celkový divácký zážitek ještě umocňuje špičkové audiovizuální zpracování scény.

Během koncertu zazní skladby inspirované skvělou hudbou Vivaldiho, Mozarta, Bacha či argentinského umělce Astora Piazzolli v podání Dvořáka a Svěceného, které doprovázejí hudebníci z Peru a Bolívie.

Na pódiu DK Metropol se také objeví hráč na kenu a siku Vlado Urlich, hostující Heroldovo kvarteto, kytarista a mistr zvuku Jiří Janouch, kytarista Michal Pelant, bubeník Tomáš Waschinger a hráč na didgeridoo Ondřej Smeykal nebo Aleš Doležálek.

Nenechte si tedy ujít jedno z nejúspěšnějších turné roku, které v jihočeské metropoli odstartuje v osm hodin večer ve společenském sále DK Metropol.

Foto: Stanislav Merhaut, www.vivaldianno.cz

Štítky turné, České Budějovice, Česko, Jaroslav Svěcený, Michal Dvořák, Dům kultury Metropol, vstupenka, Ondřej Smeykal, Peru, Bolívie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jedno z nejúspěšnějších turné roku přijíždí do Budějovic  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.