Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jitka Nováčková bude Česko reprezentovat na Miss Universe v Brazílii

Do brazilského Sao Paula odletí o víkendu Česká Miss 2011 Jitka Nováčková, která zde bude Česko reprezentovat na mezinárodní soutěži krásy Miss Universe. Slavnostní galavečer se uskuteční 12. září, agenturu o tom v pátek informovala Eva Albrechtová ze společnosti 3p3 Consulting.

Nováčková si s sebou veze bohatou garderobu, která pochází z dílny české návrhářky Jany Berg. Společenský model pro finálový večer soutěže Miss Universe tvoří kombinace tří různých variací hedvábí - satén, šifón a žoržet pošitý drobnými korálky a flitry, to vše je propojeno krajkovými aplikacemi. "Velmi elegantní celek umocňuje linie šatů ve tvaru mořské panny v barvě královské modři, která Jitce nesmírně lichotí," uvedla Albrechtová.

Klasický střih této róby narušuje šperk z mírně atypických skleněných komponentů vytvořených ve vývojových dílnách společnosti G&B beads v Jablonci. Autorkou tohoto nestandardního módního doplňku je rovněž návrhářka Jana Berg.

Kolekce modelů pro Jitku Nováčkovou je dále doplněna bílou večerní róbou a čtyřmi koktejlovými šaty. "Naší snahou bylo vybrat modely různorodé od vysoce elegantních přes romanticky něžné, rafinované až po mladistvě provokativní. S vítězkami České Miss spolupracuji již delší dobu a musím uznat, že Jitka je opravdu okouzlující mladá slečna a byla velká radost ji oblékat," uvedla Jana Berg.

Nováčková se podle svých slov do Brazílie velmi těší. "Doufám, že tam budu mít hodně práce a málo času na stýskání. Doma jsem se moc neohřála, a to doslova, a tak se těším na slunečné počasí, které mě nabíjí energií. A taky na to, že poznám novou zemi, nové lidí a prožiju spoustu neopakovatelných zážitků," dodala Česká Miss 2011.

Soutěž krásy Miss ČR vznikla v roce 1989 pod názvem Miss Československo. Historicky první vítězkou se stala Ivana Christová. V roce 2005 založila Michaela Maláčová prestižní konkurenční soutěž Česká Miss. Její vítězky reprezentovaly Českou republiku na mezinárodních soutěžích Miss Universe a Miss Earth. V lednu 2010 získala Michaela Maláčová licenci na soutěže Miss World a Mr. World o nejkrásnějšího muže planety. V květnu loňského roku se Česká Miss sloučila s Miss ČR a pokračuje nadále pod názvem Česká Miss.

Autor: Katerina Vlasáková, Mediafax

Foto: Sin Goldie

Štítky Jitka Nováčková, Miss Universe, Česko, Česká Miss, Brazílie, São Paulo, soutěž, Miss České republiky, Jan Berg, Michaela Bakala, krása, G&B beads

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jitka Nováčková bude Česko reprezentovat na Miss Universe v Brazílii  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.