Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Na májové Dámské jízdě se slavilo a dobře se bavilo

Jedna z nejočekávanějších Dámských jízd se odehrála ve středu v multikině CineStar. Promítala se předpremiéra skvělé komedie Líbáš jako ďábel, rozdávaly se krásné ceny a módní přehlídka navodila atmosféru blížícího se léta.

Jednou za měsíc si dámy užívají středečního večera pěkně pospolu u sklenky sektu a dobrého filmu. Díky akci, jako je Dámská jízda v CineStaru, se mohou ženy dozvědět o nových módních trendech, zábavních střediscích pro děti, kde se v Budějovicích dobře najíst či si odpočinout, nebo kam vyrazit s rodinou na výlet.

Májová jízda nebyla žádným sletem čarodějnic, ba naopak se zde sešly krásné modelky a předvedly nám čtyři kolekce od různých návrhářů. Příchozí dámy, které pomýšlejí na vdavky, se mohly nechat inspirovat svatebními šaty, které byly opravdu skvostné. Jako na správné módní přehlídce se na konci zjevil i sám autor Lukáš Bartoň, kterému patřil veliký potlesk za opravdu zdařilé společenské, plesové a svatební šaty.

Celým večerem nás prováděli moderátoři rádia Kiss, tentokrát Andrea Švihovcová a Tom Herber. Hned v úvodu práskli na Svatavu Kopečkovou, ředitelku multikina CineStar v Českých Budějovicích, že má narozeniny a rádiem Kiss jí byla věnována nádherná kytice.

Na příchozí dámy tentokráte čekala dárková taška plná překvapení, ve které našly řasenku, tester krému a různé slevové či dárkové poukazy, takže kdo na Dámskou jízdu přišel, rozhodně neprohloupil.

„Mám hroznou radost, zrovna jsem si říkala, že si musím koupit novou řasenku a tady jsem ji dostala. To znamená, že vstup na film mám zadarmo, a to se vyplatí,“ směje se Eva při prohlížení obsahu černé dárkové tašky.

Hodně příchozích dam mimo jiné vyhrálo bohatou tombolu. Rozdávalo se DVD a kniha Líbáš jako ďábel, lahve vína, voucher v hodnotě dva tisíce korun, kosmetické taštičky, poukazy na masáže do orientálních lázní a hlavní úchvatnou výhrou byl poukaz na dvě noci do hotelu ve Frymburku s volným pobytem v solné jeskyni či aquaparku.

Zpestřením mezi přehlídkami byla taneční skupina Flirt dance složená ze čtyř dívek, které nám předvedly, jak svůdná žena dokáže být, jen když chce.

Mimo jiné si dámy mohly zakoupit předváděné oblečky španělské značky na afterparty v kavárně Barolo. Tato předváděná kolekce by bývala byla pastvou pro mužské oči, ale jelikož v sále byli všeho všudy tři, měli smůlu.

Zato dámy se zřejmě při pohledu na krátké upnuté šatičky děsily. K vidění byly oděvy pro odvážné ženy, které se nestydí ukázat svoje přednosti. „Když byly šaty promítnuty na plátně, tak jsem si říkala, ty jsou nádherný, ale pak jsem je uviděla na modelkách a zalekla jsem se. Nejenom, že byly děsně krátký, ale rolovaly se při chůzi nahoru. Jinak smekám před modelkami, které zvládly chodit po celém kině a mezi lidmi v lodičkách na ta vysokém podpatku. Já bych v tom nesešla ani dva schody,“ svěřila Drbně Hanka, jejíž nohy zdobily třpytivé balerínky.

Jednou z nejočekávanějších událostí celého večera bylo promítání nové české komedie od Marie Poledňákové Líbáš jako ďábel. Před dvěma lety jste mohli shlédnout v CineStaru první úspěšný díl Líbáš jako Bůh, který můžeme v české kinematografii řadit k těm lepším novodobým komediím. Zato Líbáš jako ďábel se rozhodně bude řadit mezi ty nejlepší.

Marie Poledňáková nám tím opět dokázala, že je jednou z našich nejlepších jak scénáristek, tak i režisérek. Budějcká Drbna a jistě všechny účastnice Dámské jízdy potvrdí, že na tento film stojí zajít do kina. „Dlouho jsem se u žádného filmu takto nepobavila. Smála jsem se od začátku do konce. Nejsem si jistá, jestli to bude bavit mladší generaci, ale pro nás starší je to opravdu zážitek. Do toho se film odehrává v Maroku, kde jsem byla a moc se mi tam líbilo. Už teď mě mrzí, že si ho nebudu moci pustit zítra zase. Závidím té, která ho vyhrála na DVD,“ ohodnotila film divačka Pavla, která se účastnila Dámské jízdy poprvé.

Štítky Cinestar, film, komedie, módní přehlídka, České Budějovice, Marie Poledňáková, Lukáš Bartoň, Maroko, Líbáš jako ďábel, Líbáš jako Bůh, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na májové Dámské jízdě se slavilo a dobře se bavilo  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.